Rainbow Muhabbet Kuşu Hobicisi Canan Sabuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Canan Sabuncu

Yeni Üyemiz
Adı
Canan
Soyadı
Sabuncu
Merhabalar,

Evimde eşimle birlikte ufak çaplı rainbow muhabbet kuşu hobiciliği yapmaktayız :) Resimler arasında eski resimlerde mevcut. Son kuluçkadan 11 yavru sağ salim sağlıklı bir şekilde almayı başardık.

ANNE - BABA

YAVRULARIMIZ

BEN - SÜTLAÇ :)

Arkadaşlar Karşımızdaki konuyu açan Canan Sabuncu takma lakaplı kişi burda herkezi
aldatarak alıntı resimleri alarak resimlere sahte ismini gömerek burdaki insanları inandırmaya çalışan sahtekarın biridir.
daha önce burda yazan ve şimdi yasaklı olan kendince kurnaz olan muhabbet kuşu ile ilgili bir site  kuran abilerim,ablalarım,kardeşlerim lafını ağzından hiç düşürmeyen sahtekar olan kişidir.itibar etmeyin (Selahattin Güçlü)

Canan Sabuncu

Yeni Üyemiz
Adı
Canan
Soyadı
Sabuncu
Şuan tam emin olmamakla birlikte anne ve baba 2 yaş civarı varlar sanırım güzel kardeşim.

Elimde şuan 8 adet yavrum mevcut

Canan Sabuncu

Yeni Üyemiz
Adı
Canan
Soyadı
Sabuncu
İlk kuluçkamızı anne ve babamız 6 aylıklarken almıştık 9 yumurta yapmışlardı 8 tanesi dolu çıkmıştı.

2. kuluçkamız yanlış hatırlamıyorsam eğer 8 aylıkken olmuştu. Ve bu kuluçkada 10 yumurta bırakmıştı dişi ve hepsi dolu çıkmıştı.

3. kuluçka için baya uzun bir zaman dinlenmeye bırakmıştım çünkü korkmuştum peş peşe çok yavru olunca sorun olur diye. Fakat bu seferde kafesleri ayrı olmasına rağmen dişi kuş kafes telleri arasından kaçıp erkeğin olduğu kafese girmişti ve aynı gün çiftleştiklerine şahit olmuştum :) 3. kuluçkamızda bu yüzden aradan 2 ay sonra oldu.. 9 yumurta ve hepsi dolu.

Dişi kuşum çok istekli ve çok çalışkan.. Aynı performans erkek kuşumda da mevcut.. Erkek kuşum bütün kuluçkalarında dişiye yardımcı oldu ve hep birlikte yattılar.. Yem kırmayı yuvadan atlayan yavrular hemen öğrendiler bu zamana kadar hiç sorun olmadı.. Anne ve Baba çok bakıcılar..

Satılmış bey şuan için satmayı düşünmüyorum fakat satmamayıda düşünmüyorum :) Şuan çok kararsız durumdayım.. Normalde bütün kuluçkalarımdan çıkan yavruları eşe dosta hediye ederdim.. Bu sefer dağıtacak kimsede bulamadım bakalım satabilirim de.

Canan Sabuncu

Yeni Üyemiz
Adı
Canan
Soyadı
Sabuncu
Teşekkürler sağolun.

Satmama düşüncem şu yüzden. Forumda ÇİLEM ERDEM isimli hanımefendinin evinde ki o güzel ortamına ait resimleri görünce aynı sistemi bizde eşimle yapmak istedik. Şuan karar aşamasındayız eğer ki ÇİLEM hanım gibi bizde BOX sistemine geçiş yaparak üretimhaneye çevirebilirsek ortamımızı elimdeki yavruları değerlendireceğim. Ama yok eğer geçemezsek site üzerinden satışa sunacağım hepsini.

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
darısı sana ozan kardeşim sen 12 yi yavru birden al inş :)

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Maşallah Canan hanım yavrularda anne ve babada çok güzeller. Hep istediğim üretim işte bu :) allah inşallah benim gibi yavru alamayan arkadaşlarada nasip eder böle rengarenk yavrular  rotfl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...