Rainbow Muhabbet Kuşu Hobicisi Canan Sabuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Fatih MANSIZ' Alıntı:
maşallah hayırlı üretimler
Canan Hanım kuşlarınızın kanı çok sağlam demek ki.Bu kadar yumurta yapıyorlarsa bir kuluçkada ve hepsi dolu oluyorsa bu süper ötesi bişey ve de hepsine de baktı diyorsunuz valla süper.Allah nazardan saklasın ve devamını getirsin.

aydinyilmaz

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Aydın
Soyadı
YILMAZ
Canan SABUNCU' Alıntı:
Merhabalar,

Evimde eşimle birlikte ufak çaplı rainbow muhabbet kuşu hobiciliği yapmaktayız :) Resimler arasında eski resimlerde mevcut. Son kuluçkadan 11 yavru sağ salim sağlıklı bir şekilde almayı başardık.

ANNE - BABA

YAVRULARIMIZ

BEN - SÜTLAÇ :)

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Bunlar gerçek mi :) süperler yaa maşşallah ..Allah nazarlardan saklasın..

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
MaşaAllah, Allah nazarlardan saklasın

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Maşallah Grur verici bir manzara Türkiyenin böyle kanlara bu güzel kuşlara ve orjınal üretebilen üreticilere ihtiyacı var kimse yurtdışındaki üreticileri gözünde büyütmesin Türkiyede ne cevherler var 

Canan hanım sizi ve eşinizi tebrik ederim çok başarılı maşallah

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Merhabalar Canan Hanım kuşlarınızın hem çok güzel renkleri var hemde huyları çok güzelmiş. Özellikle 1. Resim MAVİŞ ve benim yeni ölen kuşuma benzeyen Beyaz sütlaç harika imiş. Yavruların rengi de enfes. Canı gönülden tebrik ederim. Çok bakımlı ve sevgi ile büyüdükleri belli hele sütlaçla olan fotolara bayıldım.
MAAŞALLAH çok güzeller. İnşallah gönlünüze göre çoğaltırsınız.
Sizi ve eşinizi tebrik ederim umarım daha ilerilere taşırsınız hem kendiniz açısından kuşlarınızı arttırırsınız hemde bu güzel hobiyi. ilerletirsiniz.
Böyle paylaşımlar çok umut verici oluyor. Ayrıca hemcinsleriminde başarıları ayrı bir gurur oluyor çok sevindim.
Hem ailenize hem kuşlarınıza MAAŞALLAH. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.

Canan Sabuncu

Yeni Üyemiz
Adı
Canan
Soyadı
Sabuncu
Hepinize sonsuz teşekkürler çok sağolun gerçekten yorumları okudukça yavruları satmamakta ve hobihaneden üretimhaneye geçiş yapmada ki son kararımızı verdik eşimle birlikte. ÇİLEM ERDEM hanımefendinin BOX sistemi gibi yaptırıp üretime geçmeyi düşünüyoruz. Ama sadece Rainbow üretimi olacak. Bu arada anne baba Türkiye'de yaşamakta olan Alman bir aileden alındı :)

SÜTLAÇ'ı soranlarınız olmuş :) SÜTLAÇ benim ilk göz ağrım ve belki duyunca şaşıracaksınız.. SÜTLAÇ Jo Mannes kanından gelmektedir. Anne babayı aldığım almancı aile özel olarak getirdiler sağolsunlar. Jo Mannes bileziği mevcut.

Sütlaç tam 183 kelimeyi düzgün bir şekilde telaffuz edebiliyor. Tamamen evcil ve çok sadık :)

mts.42

Takipçi Üyemiz
Bana biraz garip bi benzerlik gibi geldi ama takdir sizin aşağıdaki yolu izleyin;

http://www.vogelzucht-kaiser.de/ bu siteye girin,

sitede anasayfada üstte bulunan '' wissenswertes '' bölümüne girin,

videos katagorisine gelin ve aşağıda ismi yazılı videoyu izleyin

Gemischte Videos: "Meine Wellis lieben mich puuuuuuuusten"

Taktir site sakinlerinin....

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Mehmet KOÇ..' Alıntı:
Bana biraz garip bi benzerlik gibi geldi ama takdir sizin aşağıdaki yolu izleyin;

http://www.vogelzucht-kaiser.de/ bu siteye girin,

sitede anasayfada üstte bulunan '' wissenswertes '' bölümüne girin,

videos katagorisine gelin ve aşağıda ismi yazılı videoyu izleyin

Gemischte Videos: "Meine Wellis lieben mich puuuuuuuusten"

Taktir site sakinlerinin....
Arkadaşlar Karşımızdaki konuyu açan Canan Sabuncu takma lakaplı kişi burda herkezi aldatarak alıntı resimleri alarak resimlere sahte ismini gömerek burdaki insanları inandırmaya çalışan sahtekarın biridir.
daha önce burda yazan ve şimdi yasaklı olan kendince kurnaz olan muhabbet kuşu ile ilgili bir site  kuran abilerim,ablalarım,kardeşlerim lafını ağzından hiç düşürmeyen sahtekar olan kişidir.itibar etmeyin

Canan Sabuncu

Yeni Üyemiz
Adı
Canan
Soyadı
Sabuncu
İlahi Mehmet bey Sabrina Kaiser'e benzettiniz yaa benide daha ne diyeyim size şuan eşim ve ben gülmekten bayılmak üzereyiz  :D  :D  :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...