Rainbow Muhabbet Kuşu Hobicisi Canan Sabuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
C:) Bir erkek olduğunu söylüyorsunuz ben anlayamadım hangi MERAKTAN bayan ismi kullanmış. Yani madem sahtekarlık yapacak erkek ismide kullanabilirdi.
AMAÇ NE  smileki

Söz hakkı vardır umarım bizi aydınlatır.  :D  :D  :D

Belkide makul bir açıklama vardır. Açıklamayı duymak isterdim.  alkisd

NEDENNNNNNNNN

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Sakın Sabrina dolandırıcı olup bizim Canan Hanımın resimlerini kullanmasın bilmeden etmeden günahını almayalım.  :D

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
yok be ablam adları gavur ama yapmaz sabrina ablamız :p

GÖKHAN GENÇ

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
GENÇ
selahattin abiyide arayacağını söylüyor.bu olayın bian önce aydınlansın istiyorum bunu gerçekten kim ve ne amaçla yaptı.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Hiç itibar bile etmedim. Yavruların bulunduğu yuvalıkların talaşları bile ayrı ayrı.  icon_naughty
Bu tarz işlerin peşinde koşanların başka işleri yok mu. ?

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
kendini savunacak bi açıklaması olsaydı bu kadar yazılanlara şimdiye kadar cevap vermesi gerekirdi.böylesıne tek dıyecegımız.ALLAH a  havale etmek

GÖKHAN GENÇ

Yeni Üyemiz
Adı
GÖKHAN
Soyadı
GENÇ
bu siteye üyeliği buraya açmış olduğu bi konudan dolayı iptal edildi.üyeliği olmayan biri nasıl bu konuya yorum yazabilir.sitesinin adını lekelemek isteyen birilerinin olduğunu söylüyor.kesin muhammet olduğu nereden biliniyor.bunu yapan babamın oğlu olsa affetmem kendisini 2 yıldır tanıyorum. iddaa ediyor bunu yapan ben değilim selahattin abiyede face den mail atmış ve cebinide arayacam dior

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
bunu yapan bence 14-15 yaşlarında bebenin tekidir...akıllı adam işi olamaz. Hadi başkasının kuşlarının resimlerini kullanıp satış ilanları yayımlayanlara alıştık...ama başka bir insanın da fotoğrafını kullanıp fotoğraftaki kişinin kendisi olduğunu idda etmesi de artık dolandırıcılıkta son nokta derim. Hadı başka bir insanın fotoğrafını kullandın, barı adı sanı bilinmeyen birini kullan da inandırıcılığı artsın. Ranbow meraklısı olan kişiler hepsi Sabrinanın kuşlarının fotoğraflarını da tanır kendisinin fotoğrafını da tanır...çok saçma olmuş.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Arkadaşlar bu kişi kadın kılığına giren Muhammet Çelik denen şahıstır akşam üzeri imzasınada kendi sitesinin linkini koyacak kadar kurnaz ve ayağına,bacağına dolandı
o linke ilk tiklayan ben oldum  icon_wall ancak bir sacmalik oldugunu anladim amac kendi sitesinin reklamini yapmak

BIZIM SITE UYELERIDE MASALLAH HEPSI NEKADAR TEMIZ YUREKLI IYI NIYET DILEKLERIYLE DOLDU TASTI BU IYI NIYET DILEKLERIYLE
NE MUHAMMEDE
NE SABRINA HANIMA
NE SABUNCUYA
NEDE TURSILCIYE
ARTIK BISEY OLMAZ
BU DILEKLERDEN SONRA KOSEYI DONERLER VALLA

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Satılmış KARTAL' Alıntı:
abi kimmiş o iki rainbowcu abilerimiz tanımakta fayda var dimi
İkisi de bu derneğin üyesidir ve camianın saygısını kazanmış başarılı üreticidir. Gerçi biri bu işe biraz ara verdi ama kendisini tekrar üretime başlamasını 4 gözle bekliyoruz. Bahsettiğim dostlarımız Hilmi Akyıldız ve Haydar Karaçal. Kendilerinin affına sığnarak sahip oldukları kuşların resimlerinden birkaçtane burada paylaşıyorum.

Hilmi Akyıldız

Haydar Karaçal

BU KONU BAŞKALARINA ÖRNEK OLMAMASI İÇİN KONUYU KİLİTLEDİM ARKADAŞLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...