RAİNBOWLARIMDAN BİR KAÇ KARE(HAYDAR KARAÇAL)

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
SELAM ARKADAŞLAR SİZLERLE KUŞLARIMDAN BİR KAÇ KARE PAYLAŞMAK İSTEDİM RESİMLER ACELE TARAFINDAN ÇEKİLDİ BİR DAHAKİ PAYLAŞIMLARIMDA DAHA GÜZEL RESİMLER ÇEKMEYE ÇALIŞICAM BU RESİMLER UMARIM RAİNBOW MERAKLILARI İÇİN BİR FİKİR OLUR ARKADAŞLAR KUŞLARIM TAMAMN ORJİNALDİR KESİNLİKLE KIRIK ÇALIŞILMAMIŞTIR

NOT :ŞU ANDA SATILIK RAİNBOW YOKTUR BİR TAKIMINI ÖZGÜR ÇİN ARKADAŞIMIZA SÖZ VERDİĞİM İÇİN SATILMIŞTIR YENİ YAVRULAR BÜYÜYOR GÖRÜŞÜLÜR

Yavuz Kotan

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
Kotan
Maşallah, Allah nazarlardan korusun. Haydar Abinin bu güzel orjinal kuşlarından almak bize de nasip olur inşallah. Bereketli üretimler diliyorum.

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Haydar KARAÇAL' Alıntı:
HER SARI YÜZLÜ KUŞ RAİNBOW DEĞİL DEMEK İSTİYORUM RESİMLER BİR FİKİR OLUR
+1 ne kadar özen gösterdiğinizin göstergesi. Allah daha da güzellerini nasip etsin

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Hepsi güzeller ama, hakikaten gökkuşağı gibiler pastellerden ziyade koyu renklileri seyretmeye doyum olmaz. Özellikle 1 numara ve alt resimlerde mavi ağırlıklı bir çift rainbow var onlar 10 üzerinden 11 numara bence.
Maaşallah.

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla herkeste rainbow merakı var kuşlarımın resimlerini sizlerle paylaştım bir konu açılıyor bu kuş rainbow mu diye 6 sayfa ileti alıyor ben kuşlarmı ki orjinal bi paylaşım yaptım 2 sayfa ileti bu işten bir şey anlamadım benim kuşlarıma ve emeklerime yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum