Raziye ile Rıfkım

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Gökhan YILMAZ' Alıntı:
HAyırlısı olsun. Yavrularınıda görürüz inşallah  ;)
Teşekkürler... Amin ..

Bir sorum olacaktı  erkek kuşun dışkısı kahverengiye yakın bir renkte sorun olurmu? 

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Maşallah hayırlı olsun . Isimler çok ilginç geldi bana :)

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Arkadaşlar az önce dişi kuşumu dışarı saldım uçtu erkek kuşun kafesin üstüne kondu ve merakımdan dişi alıp erkeğin kafesine koydum dişi kuş erkeği öpmeye başladı ve erkeği kasıdı ama erkek arada ısırmaya çalıştı dişi erkeğin üzeri ayağını koyuyor ve bu hareketi yaparken göz bebekleri aşırı küçülüyor garip sesler çıkarrıyor ve kafasını ileri geri sallıyor...sonra kuşu yine kendi kafesine koydum...

NOT KUŞLAR AYRI KAFESLERDE DAHA ERKEK KUŞUMU YENİ ALDIM...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Maşallah hayırlı olsun . Isimler çok ilginç geldi bana :)
:) ilk önceleri dişimin adı çapkındı ama bn onu erkek diye almıştım bu yüzden çapkın koymuştum sonra forumda dişi dendi öle kaldı bugün adlarını değiştirdim ... :) <3Raziye&Rıfkı <3 :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
:) ilk önceleri dişimin adı çapkındı ama bn onu erkek diye almıştım bu yüzden çapkın koymuştum sonra forumda dişi dendi öle kaldı bugün adlarını değiştirdim ... :) <3Raziye&Rıfkı <3 :)
yeni isimleriyle uzun yaşarlar inşallah ve yavrularını da gormeniz dileğiyle. Siz ayrı kafeslerde bekletmeye devam edin.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
yeni isimleriyle uzun yaşarlar inşallah ve yavrularını da gormeniz dileğiyle. Siz ayrı kafeslerde bekletmeye devam edin.
İnşallah teşekkürler bir de kuşun cinsi ne acaba, Yaş tahmini yapabilir misiniz?

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Telefondan girdiğim için pek belli olmuyor . Bilgisayardan bakabilirsem yardımcı olmaya çalışırım