REKORA DOĞRU!20.BOŞ YUMURTA

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
GERÇEKTEN REKOR KIRDIM 20.BOŞ YUMURTAYIDA GÖRDÜM VE BUNDAN SONRA AYNI ÇİFTTEN DOLU YUMURTA BEKLENTİMİN KALMADIĞINI ÇOK İYİ ANLADIM.HER İKİ KUŞUMUNDA İLK KULUÖKALARIYDI,BİRİNCİDE ACEMİLİK DİYE BEKLEDİM,İKİNCİDE ÖĞRENİRLER DEDİM YİNE YOK,ÜÇÜNCÜDENDE BEKLENTİLERİM FOS ÇIKTI BÖYLECE BU BİRLİKTELİĞE SON VERİYORUM.SANIRIM ÖZELLİKLE DİŞİYİ İYİ BİR DİNLENMEYE ALICAM.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Iyi bir dinlenme ve beslenme programıyla ilkbahara kadar dinlendirin veya bu kuşları başka eşlerle deneyin

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Iyi bir dinlenme ve beslenme programıyla ilkbahara kadar dinlendirin veya bu kuşları başka eşlerle deneyin
Yada erkeği değiştirin. Saygılar.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Yada erkeği değiştirin. Saygılar.+1

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
kesinlikler erkeğini değiştir dişiyi dinlendirmeye çek marta nisana kadar iyi bir bakım ve beslenme programı uygula 

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
maalesef rekor benim .vazgeçemediğim bir dişi damızlığım 3 değişik erkek kuşla eşleşmesine rağmen 32 yumurta boş geldi.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Nurettin KIR' Alıntı:
maalesef rekor benim .vazgeçemediğim bir dişi damızlığım 3 değişik erkek kuşla eşleşmesine rağmen 32 yumurta boş geldi.
  o bu zamana çocuk  mu bakılır  sendromuna girmiş :D :D :D

mezarcı58

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
KUZU
senin eşdeki erkek kuşun o zaman dölsüz en yakın zamanda eşini erkegi değiştir.

emredemircan

Yeni Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
DEMİRCAN
24 tane boş yumurta ..erkek dedim ayırdım,dişi dedim ayırdım...başka eşlere attım ...yine boş yumurtalar..atmadım eşe kafes yokluğundan malum ev üretimi...başka bir  kafese aldım yaramaz işe diye...8 ay geçti;attım eşe tekrar ayrı ayrı,ikiside 6 da 6 dolu yumurta...erkek 2007 bilezikli...biraz düşünmek lazım.acaba sorun nerde...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Sıkıntı erkekte bu kadar yumurtada 1 tane bile dolu yoksa erkeği kesin değiştirin.