Onur bey kuşunuzun iyileşmesine sevindim, diğer kuşlarınızda rainbow geni varsa alma olasılığınız yüksektir bu ilk kuşakta olmayabilir 2. kuşakta şansınızın yaver gitmesini dileyelimOnur ÇÖKELEKOĞLU' Alıntı:Asel bey emeğinize sağlık bu arada benim urlu kuş iyileşti iğneler işe yaradı yardımınız için de teşekkür ederim birde gen çok önemli benim kuşların 3 çifti düz yeşildi yeşil yavrular çıkacağını sanıyodum sarı parçalı yavrularla ve lutinolarlarla karşılaştım sadece tek bir yavru yeşil çıktı kuşları aldığım arkadaşım anne ve baba ların renkli olduğunu söylemişti fakat gökkuşağı alamam sanırım
Asel kardeşim Tebrikler. Bu camiaya araştırmacı yazarlar lazım; hemde çok lazım..Asel ÖZTEKİN' Alıntı:Çalışmalarım başka alanlarda da devam edecek inşallah.
evil_idea evil_idea evil_ideaCihan AYTAN' Alıntı:Asel kardeşim okadar değerli okadar güzel bir paylaşım olmuşki ellerine fikrine beynine sağlık senden sitemizin ve bizlerin daha çok faydalanması dileğiyle sağlıcakla kalasın kardeşim
evil_idea evil_idea evil_idea evil_ideaSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Asel eline emeğine sağlık çok güzel özetlemişsin bu bilgileri 2-3 gün önce yazsaydın çıkardığımız katoloğa koyardık çok güzel olurdu geç kalındı katolog baskı aşamasına girdi bu konuyu harflerini kalınlaştırıp sabitlemeyi düşünüyorum