Resim - video yüklemede İmageshack Kullanmayınız...

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
** imageshack sitesi eklediğiniz resimleri üyesi olmayanlara göstermeyecek.
** formumuza yada başka sielere eklediğiniz resimler bu siteye kayıt olmayan kişiler tarafından görünmeyecek..
**Resimler kurbaga olarak gözükecektir...
**bu tip bir sorunla karşılaşırsanız sorun resmi uplaud ettiğiniz İmageshack sitesinde ...

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
şimdi bende test ettim yahya abi ben üyesiyim anca kendi resimlerim oda image sitesine üyeliginiz varsa ve beni tanı diye üye girişindeki butona tıklamışsanız anca öyle resimleri görebiliyoruz  bende diyordum embed kodlarındamı bir hata var :)

mstk77

Üyemiz
Güzel bir resim upload sitesi ben burayı kullanıyorum üye olup resim eklerseniz uzun süreli resimleriniz silinmez 2 yıl önce eklediğim resimler hala duruyor

TIKLA

E

elaziz2316

Guest
mustafa öztürk' Alıntı:
Güzel bir resim upload sitesi ben burayı kullanıyorum üye olup resim eklerseniz uzun süreli resimleriniz silinmez 2 yıl önce eklediğim resimler hala duruyor

TIKLA
    +1

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
En güzeli başka siteden kullanmak resimleri, şımaran sitelerin başlarına neler geldiğini hepimiz biliyoruz. Ben tiny i kullanıyorum artık. Dalga geçer gibi birde kurbağa yapmışlar. Ben üye olmayacağım. Yahya bey sizde değiştirseniz iyi olur.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
En güzeli başka siteden kullanmak resimleri, şımaran sitelerin başlarına neler geldiğini hepimiz biliyoruz. Ben tiny i kullanıyorum artık. Dalga geçer gibi birde kurbağa yapmışlar. Ben üye olmayacağım. Yahya bey sizde değiştirseniz iyi olur.
    Aynen katılıyorum.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Kurbağa prens olmak istemeyen başka site kullansın.    :D    :D    :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yahya SAYIN' Alıntı:
** imageshack sitesi eklediğiniz resimleri üyesi olmayanlara göstermeyecek.
** formumuza yada başka sielere eklediğiniz resimler bu siteye kayıt olmayan kişiler tarafından görünmeyecek..
**Resimler kurbaga olarak gözükecektir...
**bu tip bir sorunla karşılaşırsanız sorun resmi uplaud ettiğiniz İmageshack sitesinde ...
Paylaşım için teşekkürler Yahya bey

45burak83

Yeni Üyemiz
Adı
kenan
Soyadı
sert
arkadaslar herkese iyi aksamlar ben sitede yenı sayılırım nasıl konu acıp resım yukleyebılırım

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Üye olmanıza vs. gerek yok tarafımca gerekli olan çalışma yapılmıştır. İmageshack tarafından onay bekliyor işlemlerimiz onay geldiğinde eski resimler dahil tüm imageshack resimleri sorunsuz görüntülenebilecektir.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
ben üye olmak istemiyorum ya ısrf üyeler yüklesin görsün olmazki o site yakında aylık 50 lira üyelikte ister

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
İmageshack açılmayan resim hatası

.

Bunun nedeni Imageshack'in yeni bir uygulamaya gitmesidir. Yeni uygulamaya göre resimleri görebilmek için site sahiplerinin alan adlarını (domain) kayıt etmeleri ya da imageshack'de kullanıcı hesabı oluşturarak hesaplarına resimleri yüklemeleri gerekmektedir.

1) Eğer site sahibi iseniz resimlerin üye ve ziyaretçiler tarafından görüntülenebilmesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak gerekli yerleri doldurmalı ve site(leri)nizi kayıt etmelisiniz. Birden fazla siteniz varsa alt alta hepsini yazabilirsiniz.

http://stream.imageshack.us/content....egister_domain

adresinden register yapabilirsiniz..

Formu doldurup 'submit' düğmesine tıkladıktan sonra site(leri)nizin inceleceğine ilişkin aşağıdaki mesaj oluşacaktır. Imageshack sitelerinizi inceledikten ve veritabanına kayıt ettikten sonra eskisi gibi, resimleriniz görünür hale gelecektir.

Thank you for submitting:

xxxxxxx.com

We'll review your site(s) shortly.

2) Kayıtlı yükleme gelecekteki resim görüntüleme sorununu ortadan kaldırır. Imageshack'e kullanıcı hesabınıza yükleme yapmak için tıklayınız. Bu yolun tek başına eski resimleri görüntülemek için yeterli olmadığını ve önce yüklenen sahipsiz resimler için site sahiplerinin sitelerini ilk yolda belirtilen yöntemi kullanarak kayıt etmeleri gerektiğini unutmayınız.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Tahir BAYAKI' Alıntı:
http://www.picvalley.net/index.php Arkadaslar bende bu resim yükleme sitesini kullanıyorum çok rahat ve kolay..
Mehmet Kıdır' Alıntı:
http://www.hizliresim.com/

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Yahya SAYIN' Alıntı:
İmageshack açılmayan resim hatası

.

Bunun nedeni Imageshack'in yeni bir uygulamaya gitmesidir. Yeni uygulamaya göre resimleri görebilmek için site sahiplerinin alan adlarını (domain) kayıt etmeleri ya da imageshack'de kullanıcı hesabı oluşturarak hesaplarına resimleri yüklemeleri gerekmektedir.

1) Eğer site sahibi iseniz resimlerin üye ve ziyaretçiler tarafından görüntülenebilmesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak gerekli yerleri doldurmalı ve site(leri)nizi kayıt etmelisiniz. Birden fazla siteniz varsa alt alta hepsini yazabilirsiniz.

http://stream.imageshack.us/content....egister_domain

adresinden register yapabilirsiniz..

Formu doldurup 'submit' düğmesine tıkladıktan sonra site(leri)nizin inceleceğine ilişkin aşağıdaki mesaj oluşacaktır. Imageshack sitelerinizi inceledikten ve veritabanına kayıt ettikten sonra eskisi gibi, resimleriniz görünür hale gelecektir.

Thank you for submitting:

xxxxxxx.com

We'll review your site(s) shortly.

2) Kayıtlı yükleme gelecekteki resim görüntüleme sorununu ortadan kaldırır. Imageshack'e kullanıcı hesabınıza yükleme yapmak için tıklayınız. Bu yolun tek başına eski resimleri görüntülemek için yeterli olmadığını ve önce yüklenen sahipsiz resimler için site sahiplerinin sitelerini ilk yolda belirtilen yöntemi kullanarak kayıt etmeleri gerektiğini unutmayınız.
YAHYA BUNLARI SİTE OLARAK YAPTIK GERİSİ ONLARA KALDI BEKLİYORUZ BUGÜN YARIN DÜZELİR DİYE UMUYORUM

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
İnşallah düzelir.Ben mecburen üye oldum.Ama o siteye de girmek istemiyorum.