RESİMSE RESİM EKLEYİN. LİNKİ YAPIŞTIRMAYIN.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Arkadaşlar resim eklendiğinde linki koyup buraya bakarmısınız diyorlar. Ben çok şikayetçiyim bu konudan. Linkse link şeklinde, resimse resim şekjlinde ekleyin. Bizde aynı konu içinde resimleri görebilelim. 10 tane resim eklemiş arkadaş bakarmısınız diyor. 10 tane ayrı sayfa açmak zorunda kalıyorum. Yapmanız ereken çok basit. Mesaj yazdığınız yerde
ilk buton resim ekleme butonudur. Bir zahmet kullanalım.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Arkadaşlar resim eklendiğinde linki koyup buraya bakarmısınız diyorlar. Ben çok şikayetçiyim bu konudan. Linkse link şeklinde, resimse resim şekjlinde ekleyin. Bizde aynı konu içinde resimleri görebilelim. 10 tane resim eklemiş arkadaş bakarmısınız diyor. 10 tane ayrı sayfa açmak zorunda kalıyorum. Yapmanız ereken çok basit. Mesaj yazdığınız yerde
ağzına sağlık mehmet önemli bir konuya parmak bastın

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Bir ilavede benden.Arkadaşlar lütfen çok yüksek boyutlu resimler yüklemeyin.En basit açılan resim boyutu 640*480.Lütfen 12-14 mega piksellik resimler yüklemeyin.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
link var link var :) en güzeli doğrusu resimse resim ,videoysa video butonuna tıklayıp linki yapıştırıp konuyu başlatma

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mehmet Abi gene çoştu helal sana teşekkürler  ;)

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
Ben direkt olarak resim yükleyemiyorum Tinypic.com a yükleyip ordan aktarıyorum.Direkt yüklememe sebebim makinam 12 megapiksel o yüzden olabilirmi??

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bülent Bey konuyu anlamamışsınız. Zaten tynipic image.us gibi sitelere yüklüyoruz. Ama buraya eklerken linki resim olarak ekliyoruz. Linki olduğu gibi yapıştırmıyoruz.

capture-1.avi

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Bülent Bey konuyu anlamamışsınız. Zaten tynipic image.us gibi sitelere yüklüyoruz. Ama buraya eklerken linki resim olarak ekliyoruz. Linki olduğu gibi yapıştırmıyoruz.
    +1

yalvaclı

Uzman Üyemiz
Adı
AZİZ
Soyadı
TÜRKER
dogru linki bir kaç kere denemekle bulunur bir zahmet deneyelim bulalaım arkadaşlarımızı gereksiz vakit kaybından kurtaralım

motifcan

Uzman Üyemiz
Mehmet Kıdır' Alıntı:

capture-1.avi
Emeğine sağlık güzel bir şekilde açıklama olmuş Mehmet abi..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:
Emeğine sağlık güzel bir şekilde açıklama olmuş Mehmet abi..
Oğuz kardeşim, sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ben okunmamış iletileri açıyorum. 30-40 tane sayfa yani, sonra birde bakıyorum arkadaş 5 tane link eklemiş, birde o sayfaları aç. Birde bir kaç kişi bu şekilde yapmışsa resimler karışıyor, açılan sayfa sayısı 70 i buluyor. Oysa resim mesajın içinde olsa tek seferde bakıp cevaplayıp geçeceğiz. Üye sayısının artması ile mesaj kontrolü zaten zorlaştı. Bazan hepsini okuyamiıyorum bile. Hepimiz çalışan, zamanı değerli insanlarız.

motifcan

Uzman Üyemiz
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Oğuz kardeşim, sen nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama ben okunmamış iletileri açıyorum. 30-40 tane sayfa yani, sonra birde bakıyorum arkadaş 5 tane link eklemiş, birde o sayfaları aç. Birde bir kaç kişi bu şekilde yapmışsa resimler karışıyor, açılan sayfa sayısı 70 i buluyor. Oysa resim mesajın içinde olsa tek seferde bakıp cevaplayıp geçeceğiz. Üye sayısının artması ile mesaj kontrolü zaten zorlaştı. Bazan hepsini okuyamiıyorum bile. Hepimiz çalışan, zamanı değerli insanlarız.
Mehmet abim bende ilk girdiğimde okumadığım sayfaları açıyorum sağ tıkla yeni sekmede aç gibi bende karıştırıyorum bazen özelden mesaj atıyorlar aydınlatmaya calısıyorum o kadar iyi bilgisayar kullanmasını bilmiyorum senin gibi açıklama yapmayı çok düşündüm ama bilmediğim için yapamadım çok güzel olmuş..