mumit
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar; 2003 yılında evimde 4 çift ten başlayıp şuan yaklaşık 400 anaç ve 250-300 arası yavru ile hiç ara vermeden bıkmadan üretime bugünlere geldim 2010 yılında dükkanda üretime geçtim. TARIM VE HAYVANCILIK bakanlığa gidiyorum ya soruma cevap veremeyen yetkili kişi yada bilgisiz kişiye denk geliyorum işlerim nedeniyle hafta içi mesai saatlerine gidemiyorum. Yürürlükte ki mevzuatları biliyorum ve bilgiliyim. üretimhane için gerekli şartları yerine getirmek,veteriner vs. için sorun değil.
tarım ve hayvancılık il müdürlüklerine sordum sağlıklı cevap alamıyorum tek söyledikleri şey şikayet olmadıktan sonra birşey olmaz diyorlar. bu cevabı istemiyorum. sorum şu:
1-Resmi üretici olmak için üretimhane mahalle arasında dükkanda yapabiliyormuyuz.(ses,gürültü ve koku önlemi alınarak)
2-Diyelim mahalle arasında üretime izin veriyor dışarıya ses ve koku yok ama birisi gıcıklığından şikayet ettiği zaman dükkanı boşalttırıyor mu?
yoksa köy gibi yerlerde mi üretim yapmak gerekiyor
bunun cevabını verebilecek arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.
tarım ve hayvancılık il müdürlüklerine sordum sağlıklı cevap alamıyorum tek söyledikleri şey şikayet olmadıktan sonra birşey olmaz diyorlar. bu cevabı istemiyorum. sorum şu:
1-Resmi üretici olmak için üretimhane mahalle arasında dükkanda yapabiliyormuyuz.(ses,gürültü ve koku önlemi alınarak)
2-Diyelim mahalle arasında üretime izin veriyor dışarıya ses ve koku yok ama birisi gıcıklığından şikayet ettiği zaman dükkanı boşalttırıyor mu?
yoksa köy gibi yerlerde mi üretim yapmak gerekiyor
bunun cevabını verebilecek arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.