Sabah Çiftleşme, Öğleden Sonra Kavga ?

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    Bir çiftim sabahları çiftleşiyorlar. Araları çok iyi. Öğleden sonra kavga ediyorlar. Ya da bana öyle geliyor. Ama ikisi nerdeyse kördüğüm oluyor ve kafesin tabanına düşüyorlar. Nerdeyse kafesi dağıtacaklar. O halde kavgaya devam ediyorlar. Acaba erkek çok kızgın onun için mi ? Sanki her dakika çiftleşmek istiyor gibi bir hali var. Bu hareketler ne anlama geliyor anlayamadım.  :-[

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İsmail bana, ya alacak verecek meselesi yada kıskançlıktan dolayı gibi geldi. :)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkek çok kızgınsa devamlı çiftleşmek ister dişide o yönde davranış göstermezse dövüş normaldir

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Desene İsmail senin kuşlar evli çiftlere benzediler.Eeee karı koca arasında olur böyle şeyler.    :D    :D    :D

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
dişi kuş sabahları formunda ama
öğleden sonra başı ağrıyo olabilir smileki

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    . Acaba erkek çok kızgın onun için mi ? Sanki her dakika çiftleşmek istiyor gibi bir hali var. Bu hareketler ne anlama geliyor anlayamadım.  :-[
Erkeğin fazla ısrarı kavga ile sonuçlanır,dahada ısrar ederse dişi erkeğini öldürebilir,o erkeğe daha ılımlı,olumlu cazgır olmayan dişi kuşun varsa onu at

karaganda

Takipçi Üyemiz
Adı
Kazım
Soyadı
aslan
şiddetli geçim  smileki irkeğe yatıştırıcı mama lazım galipa  C:)

E

elaziz2316

Guest
    Yorumlar için teşekkürler. Olmadı erkeğe şap verecem. Ya da suyuna yeşil sabun rendelerim. :)

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
Öncelikle şunu belirtmek isterim eş seçiminde muhabbet kuşunun kendi eş seçimini yapması en doğru olanıdır.
-Bu tür çiftlerden hiç bir şekilde verim alamassın,alsan bile yavru varken yuvada erkek dişiyi çiftleşmesi için devamlı rahatsız edecek dişi çiftleşmemekte ısrar edince erkek yavruları öldürmekte ısrar edecektir bunu hisseden dişi erkegi öldürebilecektir.ve bir çok neden sayabiliriz sizin yapmanız gereken şey öncelikle bunları biran önce ayırman veya degiştirmen olacaktır.hayırlı günler

E

elaziz2316

Guest
      Ömer haklısın galiba. Bu çiftin birisinin dişisi, diğerinin de erkeği ölmüştü. Ben de bunları eş yaptım. Bu sabah çiftleşme olmadı. Erkekte biraz yıpranmış gibi duruyor. Akşam tekrar gözlemleyeceğim. Sonunda ayıracağım galiba. Demek ki zorla güzellik olmuyor. :( Benim eşleştirdiğim 2 çift daha var. Olmadı hepsini geniş bir kafese koyup seçimi kendierine bırakacağım.

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
evet en mantıklısı bu erkek kuşu sen olmadıgın zamanda öldürebilrde dikkat etmelisin

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
      Ömer haklısın galiba. Bu çiftin birisinin dişisi, diğerinin de erkeği ölmüştü. Ben de bunları eş yaptım. Bu sabah çiftleşme olmadı. Erkekte biraz yıpranmış gibi duruyor. Akşam tekrar gözlemleyeceğim. Sonunda ayıracağım galiba. Demek ki zorla güzellik olmuyor. :( Benim eşleştirdiğim 2 çift daha var. Olmadı hepsini geniş bir kafese koyup seçimi kendierine bırakacağım.

Kuşların dünyası bambaşka bir kaç çift üzerinde dediğin şekilde uygulama yaptım 3 çift kuşu dişilerini erkeklerini değiştirdim tekrar aynı durum oldu çift olmadılar arada biraz zaman geçti ve tekrar 3 çifti bir araya getirdim çift oldular :) kuşları birbirinden ayır düzgün bir çift olurlar birbirlerini özlesinler :)