Sabrina Kaiser

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz

Hallo :)
anbei kurze "Preisliste" und weitere Infos meiner Wellis :)

Sowie erstmal eine aktuelle Information: Ich züchte einmal Standardwellensittiche mit Schwerpunkt Hellflügel / Rainbow. (im Moment keine zu verkaufen)

Zum anderen züchte ich noch mittleren und kleinen (Halbstandards und Hansibubis) Wellensittiche. Schwerpunkt RAINBOWS aber auch andere Farben! (aktuell gibt es Küken!)

Da ich eine Warteliste/Vorbestellungsliste führe kann es zu Wartezeiten kommen!

Alle Wellensittiche sind im täglichen Training und sind bereits zutraulich! Einige sind extrem zahm!

Babys:

Bunte Wellensittiche (zutraulich) zwischen 25 und 50 €.

Rainbows, Aufgehellte, Hellflügel und Spalter *ab* ca. 50 € -100€*, *je nachdem was gesucht wird. Genaue Preise wenn Interesse an bestimmten Farbschlägen sind!
Rainbows (echte Rainbows, damit meine ich nicht einfach bunte Wellensittiche sondern Opalin Hellflügel Blaureihe Gelbgesicht, sind sehr selten und dadurch auch teurer!
Besonders seltene, schöne gezeichnete Rainbows liegen über (!) 100 €!
(Oft werden angebliche Rainbows im Internet angeboten, allerdings handelt es sich fast nie um einen richtigen)

Sobald ich passende Küken da habe melde ich mich per Email, und schick evtl. schon Bilder der abzugebenen Küken mit. Die Bilder sind ja alle in einer spitzen Qualität so dass man da in jeden Fall, sehr gut aussuchen kann.
Gerne können Sie sich selbst bei mir per Email melden sobald Sie ein Küken auf meiner Seite gefunden haben was Ihnen gefällt. Vielleicht haben Sie Glück und können es direkt bekommen :)
Falls noch weitere Fragen sind bitte melden!

Spezieller Kleinttiertransport der die Tiere direkt an die Haustür bringt. (Falls Abholung nicht möglich ist, Abholung ist natürlich kein Problem nach Terminabsprache!)-
Preis liegt ca. bei 55 € inklusiver Transportbox aus Holz die Sie weiterhin super verwenden können!
Der Transport nach Österreich und auf deutsche Inselns ist etwas teurer, genauen Preis kann ich anhand der Postleitzahl erfragen!

Sollte es noch weitere Fragen geben, immer her damit :)

Merhaba

Şuanda normal ve rainbow kuş üretimi yapıyorum. (Fakat damızlık kuşlarımı satmıyorum).

Ayriyeten orta ve küçük boylarda bir çok kuşum var. Bunların çoğunluğu rainbow muhabbet kuşları.

Sürekli satış yaptığım için kendime bir ‘’bekleme listesi’’ hazırladım. Ön sipariş alıyorum. Kuşları bu şekilde ki hazırladıgım sistemle satıyorum.O yüzden sizleri bekletebilirim.

Yetiştirdiğim kuşları günlük eğitimden geçiyorum. Bu yüzden çok çabuk evcilleşebiliyorlar.

Yavrular;

Normal muhabbet kuşlarının fiyatları 25 €  - 50 € arasında değişiyor. Rainbowlar, açık renkliler ve açık kanatlı olanlar 50 € ile – 100 € arasında değişiyor. Fakat karar vereceğiniz renge görede fiyat değişmektedir.

Gerçek Rainbowlar 100 €  unun üstündedir. Orijinal diyip internete normal renkleri satışa çıkarmaktadırlar. Bunlar gerçek değildir o yüzden inanmayın.

Elimdeki yavrular yeme düştüğünde e-mail yoluyla almak isteyenlere haber veriyorum. Ve bu yavruların resimlerini çekip gönderiyorum. Bu gönderdiğim resimlerin kalitesi çok yüksektir. Ki istediğiniz rengi daha iyi görebilip karar verebilin diye.

Duruma göre verdiğiniz siparişte şanslı iseniz hemen yolluyabilirim.( Yani anladıgım kadarı ile sipariş verenler eline ulaşma durumu aldıgı ön sipariş durumuna göre değişiyor)

Kargo işini özel hayvan taşıma şirketiyle yapıyorum. Ve kargonuz kapınızın önüne kadar geliyor. Kargo ücreti yaklaşık olarak 55 € dur. Bu fiyatın içinde özel hazırlanmış transportur kafes vardır. Çok kalitelidr ve her zaman kuşlarınızı koyabilir ve kullanabilirsiniz.

Vereceğiniz posta koduna göre size kargo ücreti net olarak söylüyebilirim. Avusturya ve Alman Adalarına yapılan tranpostlar biraz daha pahalıdır.

Ve çekinmeden bana istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    20 TL ye olmaz mıymış ?
yada damızlık takası yapalım, benim kuşlarım 11 tane yumurtluyor ?

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
En Uzak Budapeste'ye kadar yolluyormuş. Transportun süresi 24 saat içinde olması gerekiyormuş. (Nerelere gönderiyor diye soranlara)

mumit

Takipçi Üyemiz
selahattin abi zeki bey doğru söylemiş rainbow ların kıymetini bil, bende bu sabrina hanım ın sitesini gördükten sonra bende o renkleri elde etmek için uğraştım ve ilk damarını buldum dişi kuş jumbor kırması lutino kırmızı gözlü erkek ise siyah gözlü bembeyaz ama yanar döner çok çok açık buz mavisi oluyor onunla eşleştirdim. çıkan yavru raınbow çıktı şimdiye kadar normal çıkmadı. ta dişi ölene kadar biraz da yaşlandı tabi. çıkan yavruları hep sakladım büyüttüm ve çoğalttım, feshanede o damarı olan yavru kuş bir arkadaşa vermiş olduğum kuş minyantur parçalı türkiye 1. inci ve best of seçilmiştir :) rainbowları nı normal kuşların fiyatına vermemenizi tavsiye ediyorum... saygılarımı sunar iyi günler dilerim..

motifcan

Uzman Üyemiz
Güzel çalışmalar var inşallah emeğinizin karsılığını alırsınız..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Benim salmada da bir dişi var, bütün salma üstünden geçiyor, ümit etmiştim rainbow çıkar belki diye. Hepsi yeşil çıktı :)

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Benim salmada da bir dişi var, bütün salma üstünden geçiyor, ümit etmiştim rainbow çıkar belki diye. Hepsi yeşil çıktı :)
    Yeşil erkek haricindekilerle korumalı ilişki yapmıştır belki de.  :D  :D  :D

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Mehmet Kıdır' Alıntı:
abi işte o kadar çok çiftleşmişki taaa atalarının renkleri çıkmış, genler dibine kadar gitmiş :)

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Açıkçası bayanın kuşlarının resimlerini görünce içim eridi...
Güzel kuşlar neme lazım.
Maşallah...
Geçenlerde facebook sayfasında bir video yayınladı, salmasında türlü çeşit rainbow var...

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Bu kuşların renkleri gerçekten inanılmaz,
muhteşem diyebilirim. çok sevdim.
teşekkürler.

sdtaydemir

Yeni Üyemiz
Adı
sedat
Soyadı
aydemir
Levent MALKOÇ' Alıntı:
salma usulü yetiştirmeyle ilgisi yok bir yumurtayı sadece bir tek sperm dölleyebilir.
hocam o dediğin memelilerde. kanatlıda birden fazla sperm tarafından döllenebiliyor bir yumurta.