Bugün hem ziyaret hemde kuş almak amacıyla Şahin abinin üretimhanesindeydim. Hayatımda ilk defa böylesi mükemmel dizayn edilmiş bir üretimhane görmenin ve o ortamda olmanın mutluluğunu yaşadım. Kendimizi hep avrupaya odaklamışız ama ayağımızın dibinde Avrupai üretimhaneler olduğunuda artık bilmeliyiz. Yuvalıklarından tutunda kafes sistemlerine kadar her şey harika. Kendi yapımı kuş stüdyosunun avrupada bile olduğunu sanmam. Şahin abinin beslediği kuşlarıda tam anlamıyla Avrupa sıtandartlarında olduğunu düşünüyorum. Öylesi şahanelerki hepsini tek tek incelemeden o ortamdan çıkmak istemedim. Sağolsun Şahin abide hiç sakınmadan yuvalıklardaki yavrularına kadar gösterme imkanı sundu. Neredeyse her yuvayı açtığında her birinin içinde en az 4 yavru vardı. Öylesi bir ortamda da kuşlara üremekten başka görev düşmez. Herkese gidip görmesini şiddetle tavsiye ederim. Hem temizlik hemde düzen bakımından Türkiyede örnek alınması gereken üretimhanelerin en başında olduğunu söyleyebilirim.
Şahin abiden 4 çift yavru, kuş stüdyosu ve yuvalıklarından aldım. Gösterdiğin ilgi alaka ve verdiğin bilgiler için tekrar sonsuz teşekkür ederim Şahin abicim. O büyük sobanın yanında içtiğimiz çayın tadıda ayrı güzeldi…

Şahin abiden 4 çift yavru, kuş stüdyosu ve yuvalıklarından aldım. Gösterdiğin ilgi alaka ve verdiğin bilgiler için tekrar sonsuz teşekkür ederim Şahin abicim. O büyük sobanın yanında içtiğimiz çayın tadıda ayrı güzeldi…