ŞAHİN GÜNGÖR ABİMİZE ZİYARETİM [29.12.2011]

altın

Yeni Üyemiz
Bugün hem ziyaret hemde kuş almak amacıyla Şahin abinin üretimhanesindeydim. Hayatımda ilk defa böylesi mükemmel dizayn edilmiş bir üretimhane görmenin ve o ortamda olmanın mutluluğunu yaşadım. Kendimizi hep avrupaya odaklamışız ama ayağımızın dibinde Avrupai üretimhaneler olduğunuda artık bilmeliyiz. Yuvalıklarından tutunda kafes sistemlerine kadar her şey harika. Kendi yapımı kuş stüdyosunun avrupada bile olduğunu sanmam. Şahin abinin beslediği kuşlarıda tam anlamıyla Avrupa sıtandartlarında olduğunu düşünüyorum. Öylesi şahanelerki hepsini tek tek incelemeden o ortamdan çıkmak istemedim. Sağolsun Şahin abide hiç sakınmadan yuvalıklardaki yavrularına kadar gösterme imkanı sundu. Neredeyse her yuvayı açtığında her birinin içinde en az 4 yavru vardı. Öylesi bir ortamda da kuşlara üremekten başka görev düşmez. Herkese gidip görmesini şiddetle tavsiye ederim. Hem temizlik hemde düzen bakımından Türkiyede örnek alınması gereken üretimhanelerin en başında olduğunu söyleyebilirim.
Şahin abiden 4 çift yavru, kuş stüdyosu ve yuvalıklarından aldım. Gösterdiğin ilgi alaka ve verdiğin bilgiler için tekrar sonsuz teşekkür ederim Şahin abicim. O büyük sobanın yanında içtiğimiz çayın tadıda ayrı güzeldi…

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Dostluğunuz daim olsun inş.
Üretimhane çok güzel ŞAHİN abi bu işi profesyonel yapıyor zaten  :)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
allah dostluğunuzu artırsın.
Üretimhaneninde maşallahı var.

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Öncelikle kuşların hayırlı olsun. Gerçekten mükemmel bir üretimhane.  alkisd thumbsupbo Şahin abiye

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Çok çok güzel ve düzenli bir kümes.Şampiyonlarında böylesi bir kümesten çıkması kadar doğal bir şey olamaz.Tebrikler.
41 kere MAŞAALLAH.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Şahin ABİ BU İŞİN ERBABI PROFOSYENEL MAŞALLAH...... thumbsupbo

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Münah ÖZOĞLU' Alıntı:
Çok çok güzel ve düzenli bir kümes.Şampiyonlarında böylesi bir kümesten çıkması kadar doğal bir şey olamaz.Tebrikler.
41 kere MAŞAALLAH.
Aynen dediğin gibi Münah abi Şahinin dereceleri tesadüf değil
Bu işi layıkıyla yapan Şahin arkadaşımı kutluyorum

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
Maaşallah Maaşallah Maaşallah
Allah nazarlardan saklasın 10 numara üretimhane
İşin hakkını vermek tamda böyle birşey işte..
Dostlugunuz ve muhabbetiniz daim olsun.