SAHİPLENDİRİLECEK 3 YAVRU MUHABBET [HATAY]

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
01 - IRKI: YERLİ

02 - CİNSİYETİ: 2 DİŞİ - 1 ERKEK

04 - YAŞI: 2 ADET 2 AYLIK, 1 ADET 3 AYLIK

05 - SAĞLIK DURUMU: İYİ

06 - BİLEZİK NO: -

07 - FİYATI: ADET FİYATI 30 TL

08 - GEÇERLİLİK TARİHİ:

09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: HATAY - ANTAKYA

10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: MÜMKÜNSE ELDEN

11 - İRTİBAT TELEFONU: 0542 398 4510

12 - MAİL ADRESİ: -

13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09:00 - 21:00

14 - AÇIKLAMALAR: Evde baktığım kuşlarımın yavrularıdır. Sağlık, bakım sorunları          yoktur. 3. fotoğrafta ortaki kuş 3 aylık ilk tüy değişiminde, diğer ikisi iki aylıktır.

mts.42

Takipçi Üyemiz
Hayırlı akşamlar iki kuşunuza talibim konyaya gönderebilirmisinz

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
Mevlüt KÜÇÜK' Alıntı:
güzel kuşlar ben olsam o rainbow kanı taşıyan kuşları satmazdım ama bi bildiğiniz vardır hayırlı alış verişler kardeş ankara da olsa kaçmazdı

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Ahmet TOPRAK' Alıntı:
güzel kuşlar ben olsam o rainbow kanı taşıyan kuşları satmazdım ama bi bildiğiniz vardır hayırlı alış verişler kardeş ankara da olsa kaçmazdı
Evet Ahmet hocam rainbow yavrularımın kardeşleri bunlar, satılmaz normalde ama elimde kuş sayısı arttı yer bulamıyorum artık. Kuşlar Konya'ya satıldı ama otobüs firmasında bir pürüz çıkınca mecburen iptal ettik.

mts.42

Takipçi Üyemiz
Kuşları ben almıştım son anda otobüs firmasında sıkıntı oldu nasip olmadı.Mevlüt hocamla birlikte baya uğraştık kuşları getirte bilmek için ama olmadı kendisine buradan birkezdaha ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Mahmut TAŞ' Alıntı:
Kuşları ben almıştım son anda otobüs firmasında sıkıntı oldu nasip olmadı.Mevlüt hocamla birlikte baya uğraştık kuşları getirte bilmek için ama olmadı kendisine buradan birkezdaha ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum
Rica Ederim Mahmut hocam evet kısmet olmadı bu yavrular ama başka zaman rainbow gönderirim inşallah sana.

Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
maşallah hayırlı satışlar.
Teşekkürler Gökhan Bey.

MEVLÜT KÜÇÜK

Uzman Üyemiz
Adı
MEVLÜT
Soyadı
KÜÇÜK
Kuşlar  U. Muharrem YESİR' e satılmıştır, hayırlı olması dileğimle... Konu kapatılabilir...