SAHİPLENDİRİLECEK MUTASYON GOULDİAN FİNCHLER (BEYAZ & PASTEL MAVİ) BEHSAT TİĞİZ

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
01-) IRKI:mutasyon gouldian finch

02-) CİNSİYETİ: erkek dişi, pastel mavi erkek, beyaz disi

03-) YAŞI:2013 eylül doğumlular

04-) SAĞLIK DURUMU:mükemmel, butun bakım kürleri yapılmıstır..

05-) BİLEZİK NO:yok

06-) FİYATI: takım olarak 1000 TL, Aynı takımdan 1 cift daha var.. beyaz mutasyonlar yurt dısında 600 eurodan satılıyor..o yuzden elimden geldiginde fiyatı uygun tutmaya calıstım..

07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: satılana kadar

0:cool: SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR:eek:tobus ayarlanırsa her sehire

09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: turkiye ici

10-) İRTİBAT TELEFONU:0544 903 96 33

11-) MAİL ADRESİ:

12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09 ve 23 arasi

13-) AÇIKLAMALAR:beyaz mutasyonlar ozellikle turkiyede cok az ve nadide kuslardandır..farklı ısıklarda fosfor gorevi gorup parlarlar.bu mutasyonu uretmek hicte kolay olmadi,su ana kadar hic sahiplendirmedim..o yuzden degerini bilecek arkadasların almasını istiyorum..sadece 2 adet sevgili dostum Gunay Donmeze ayirdim,bu kusları cogaltmak adina isteyen arkadaslara,adet sınırlı olarak sahiplendirmeye devam edecegim.gecen sezon 3 agız yavru alınmıstır,silver, pastel mavi ve beyaz yavrular vermekteler,alacak olan arkadaslara bol bol yavrular dilerim saygılarımla..

14-) RESİMLER

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
Maşallah hayırlı satışlar güzel renkler...

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
behsat bey şu muhabbetleri sattıktan sonra sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum r...ispinoz salması yapacağım kısmet olursa ... hayırlı satışlar

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mahir KOCATÜRK' Alıntı:
behsat bey şu muhabbetleri sattıktan sonra sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum r...ispinoz salması yapacağım kısmet olursa ... hayırlı satışlar
elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calisirim.. yanlız ispinoz damızlık yapmak icin fazla gec kalmamalısınız kuslar yazı elinizde gecirirse sezona iyi bir hazırlıkla güzel verim alırsınız.

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
haklısınız onun farkındayım ama elim kolum bağlı kümesi boşaltttıktan sonra dezenfaktanı inşaat işleri felan kuşları da rezil etmek istemiyorum..çok işim var çünkü