- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
01-) IRKI:mutasyon gouldian finch
02-) CİNSİYETİ: erkek dişi, pastel mavi erkek, beyaz disi
03-) YAŞI:2013 eylül doğumlular
04-) SAĞLIK DURUMU:mükemmel, butun bakım kürleri yapılmıstır..
05-) BİLEZİK NO:yok
06-) FİYATI: takım olarak 1000 TL, Aynı takımdan 1 cift daha var.. beyaz mutasyonlar yurt dısında 600 eurodan satılıyor..o yuzden elimden geldiginde fiyatı uygun tutmaya calıstım..
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: satılana kadar
0
SAHİPLENECEK / ALINACAK ŞEHİR
tobus ayarlanırsa her sehire
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: turkiye ici
10-) İRTİBAT TELEFONU:0544 903 96 33
11-) MAİL ADRESİ:
12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09 ve 23 arasi
13-) AÇIKLAMALAR:beyaz mutasyonlar ozellikle turkiyede cok az ve nadide kuslardandır..farklı ısıklarda fosfor gorevi gorup parlarlar.bu mutasyonu uretmek hicte kolay olmadi,su ana kadar hic sahiplendirmedim..o yuzden degerini bilecek arkadasların almasını istiyorum..sadece 2 adet sevgili dostum Gunay Donmeze ayirdim,bu kusları cogaltmak adina isteyen arkadaslara,adet sınırlı olarak sahiplendirmeye devam edecegim.gecen sezon 3 agız yavru alınmıstır,silver, pastel mavi ve beyaz yavrular vermekteler,alacak olan arkadaslara bol bol yavrular dilerim saygılarımla..
14-) RESİMLER

02-) CİNSİYETİ: erkek dişi, pastel mavi erkek, beyaz disi
03-) YAŞI:2013 eylül doğumlular
04-) SAĞLIK DURUMU:mükemmel, butun bakım kürleri yapılmıstır..
05-) BİLEZİK NO:yok
06-) FİYATI: takım olarak 1000 TL, Aynı takımdan 1 cift daha var.. beyaz mutasyonlar yurt dısında 600 eurodan satılıyor..o yuzden elimden geldiginde fiyatı uygun tutmaya calıstım..
07-) GEÇERLİLİK TARİHİ: satılana kadar
0
09-) GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: turkiye ici
10-) İRTİBAT TELEFONU:0544 903 96 33
11-) MAİL ADRESİ:
12-) TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 09 ve 23 arasi
13-) AÇIKLAMALAR:beyaz mutasyonlar ozellikle turkiyede cok az ve nadide kuslardandır..farklı ısıklarda fosfor gorevi gorup parlarlar.bu mutasyonu uretmek hicte kolay olmadi,su ana kadar hic sahiplendirmedim..o yuzden degerini bilecek arkadasların almasını istiyorum..sadece 2 adet sevgili dostum Gunay Donmeze ayirdim,bu kusları cogaltmak adina isteyen arkadaslara,adet sınırlı olarak sahiplendirmeye devam edecegim.gecen sezon 3 agız yavru alınmıstır,silver, pastel mavi ve beyaz yavrular vermekteler,alacak olan arkadaslara bol bol yavrular dilerim saygılarımla..
14-) RESİMLER