SAHİPLENDİRME

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Merhaba abiler kuşuma bakamıyorum diyipte yada ücretsiz kuş vermek isteyen var mı Üsküdar  yada Şişli  çevresi eğer varsa ben almaktan zevk duyarım herkese hayırlı üretimler ve satışlar  ;D

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Aslında her üretici 1-2 kuş hediye etmeli. Misal benim tek çiftim var hobiciyim, tek çiftim olmasına rağmen son 3 kuluçkadır her kuluçkadan 1 kuş hediye ediyorum :) Şuan kuşlarım 4. kuluçkada ve 1 kuşu yine birisine üstelik hiç tanımadığım birisine hediye edicem yine.

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Memet YILMAZ' Alıntı:
Aslında her üretici 1-2 kuş hediye etmeli. Misal benim tek çiftim var hobiciyim, tek çiftim olmasına rağmen son 3 kuluçkadır her kuluçkadan 1 kuş hediye ediyorum :) Şuan kuşlarım 4. kuluçkada ve 1 kuşu yine birisine üstelik hiç tanımadığım birisine hediye edicem yine.
ne mutlu işte hem veren hemde alan mutlu olur hemde sevaba girmiş olunur... :)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
:)
Banada Dia-z-yme 256 lazım, kullanamıyorum diyen varsa sahiplenebilirim  ;D.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Şaka bu elbette.

Bu kardeşime yakın ikamet eden dernek üyesi bir kardeşim varsa yardımcı olacağını düşünüyorum, bizede (KIVGADER) bu yakışır.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ömer GÜLER' Alıntı:
ben olsam vermem ağzıyla isteyen ve pis pis sırıtana  hiç bir ciddiyet yok
Biz alan açısından değil veren açısından meseleye bakalım, vermek erdemse bize erdemli davranmak uyar.

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Ömer GÜLER' Alıntı:
yazıyı okumadınız galiba ben veren açısından baktım ayrıca herşeyin bir üslubu var

canım abim sen beni yanlış anladın paylaşmak erdemliktir ayrıca ben sana bana kuş ver bana kuş ver demiyorum ki elinde fazla kuşu olan varsa ve bakmak istemiyor yada paylaşmak istiyorsa ben alabilirim dedim yüzsüzce istemedim yada zorla sen vermek istersen yada paylaşmak istersen ama bi kusur işlediysemde özürümüde dilerim.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
bana uzaksın ama gebzeye yolun düşerde buyur gel al güzel kardeşim

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Ö.Faruk ATEŞ' Alıntı:
sağolasın abi düşünmen yeter  :)
kardeş özür dilerim senden o yazıları ben yazmadım valla şifre değişikliğine gittim artık biri girmiş benim hesaba ama şuan yakın olsan ben verirdim sana ki inan bak şuan 5 yavrum var ben ticareti  için yapmıyorum ben hobi için satarım yem mama alırım kendime harcamışlığım yok ama bir insan sevindirmek paradan daha önemlidir bence bu akrışıklık içinde tekrar özür dilerim kayseriye yolun düşerse gel söz sana güzel bir yavru ayarlarım yoksa sattığım kişikim bilir nasıl bakıyo senin gibi meraklı birine yavrularımdan vermek benim için daha iyi çünki meraklı  istekli insan her zaman kuşa önem verir ve onun ihtiyaclarını karşılar

yenikuscu

Takipçi Üyemiz
Adı
Ömer Faruk
Soyadı
ATEŞ
Ömer GÜLER' Alıntı:
kardeş özür dilerim senden o yazıları ben yazmadım valla şifre değişikliğine gittim artık biri girmiş benim hesaba ama şuan yakın olsan ben verirdim sana ki inan bak şuan 5 yavrum var ben ticareti  için yapmıyorum ben hobi için satarım yem mama alırım kendime harcamışlığım yok ama bir insan sevindirmek paradan daha önemlidir bence bu akrışıklık içinde tekrar özür dilerim kayseriye yolun düşerse gel söz sana güzel bir yavru ayarlarım yoksa sattığım kişikim bilir nasıl bakıyo senin gibi meraklı birine yavrularımdan vermek benim için daha iyi çünki meraklı  istekli insan her zaman kuşa önem verir ve onun ihtiyaclarını karşılar
önemli değil seninde düşünmen yeter :) Allah bana ve benim gibilere yavru sizlerede dahaçok yavru versin inşallah....

ömer GÜLER

Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
güler
Ö.Faruk ATEŞ' Alıntı:
önemli değil seninde düşünmen yeter :) Allah bana ve benim gibilere yavru sizlerede dahaçok yavru versin inşallah....
aradığını bulman dileği ile inşallah tez zamanda sana bir cevap gelir