ne mutlu işte hem veren hemde alan mutlu olur hemde sevaba girmiş olunur...Memet YILMAZ' Alıntı:Aslında her üretici 1-2 kuş hediye etmeli. Misal benim tek çiftim var hobiciyim, tek çiftim olmasına rağmen son 3 kuluçkadır her kuluçkadan 1 kuş hediye ediyorumŞuan kuşlarım 4. kuluçkada ve 1 kuşu yine birisine üstelik hiç tanımadığım birisine hediye edicem yine.
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Banada Dia-z-yme 256 lazım, kullanamıyorum diyen varsa sahiplenebilirim ;D.
+1 Birde bira mayası smilekiAbdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Banada Dia-z-yme 256 lazım, kullanamıyorum diyen varsa sahiplenebilirim ;D.
Biz alan açısından değil veren açısından meseleye bakalım, vermek erdemse bize erdemli davranmak uyar.Ömer GÜLER' Alıntı:ben olsam vermem ağzıyla isteyen ve pis pis sırıtana hiç bir ciddiyet yok
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Biz alan açısından değil veren açısından meseleye bakalım, vermek erdemse bize erdemli davranmak uyar.
Ömer GÜLER' Alıntı:yazıyı okumadınız galiba ben veren açısından baktım ayrıca herşeyin bir üslubu var
sağolasın abi düşünmen yeterAyhan ŞEN' Alıntı:bana uzaksın ama gebzeye yolun düşerde buyur gel al güzel kardeşim
kardeş özür dilerim senden o yazıları ben yazmadım valla şifre değişikliğine gittim artık biri girmiş benim hesaba ama şuan yakın olsan ben verirdim sana ki inan bak şuan 5 yavrum var ben ticareti için yapmıyorum ben hobi için satarım yem mama alırım kendime harcamışlığım yok ama bir insan sevindirmek paradan daha önemlidir bence bu akrışıklık içinde tekrar özür dilerim kayseriye yolun düşerse gel söz sana güzel bir yavru ayarlarım yoksa sattığım kişikim bilir nasıl bakıyo senin gibi meraklı birine yavrularımdan vermek benim için daha iyi çünki meraklı istekli insan her zaman kuşa önem verir ve onun ihtiyaclarını karşılarÖ.Faruk ATEŞ' Alıntı:sağolasın abi düşünmen yeter![]()
önemli değil seninde düşünmen yeterÖmer GÜLER' Alıntı:kardeş özür dilerim senden o yazıları ben yazmadım valla şifre değişikliğine gittim artık biri girmiş benim hesaba ama şuan yakın olsan ben verirdim sana ki inan bak şuan 5 yavrum var ben ticareti için yapmıyorum ben hobi için satarım yem mama alırım kendime harcamışlığım yok ama bir insan sevindirmek paradan daha önemlidir bence bu akrışıklık içinde tekrar özür dilerim kayseriye yolun düşerse gel söz sana güzel bir yavru ayarlarım yoksa sattığım kişikim bilir nasıl bakıyo senin gibi meraklı birine yavrularımdan vermek benim için daha iyi çünki meraklı istekli insan her zaman kuşa önem verir ve onun ihtiyaclarını karşılar
aradığını bulman dileği ile inşallah tez zamanda sana bir cevap gelirÖ.Faruk ATEŞ' Alıntı:önemli değil seninde düşünmen yeterAllah bana ve benim gibilere yavru sizlerede dahaçok yavru versin inşallah....
İNŞALLAH SAĞOLÖmer GÜLER' Alıntı:aradığını bulman dileği ile inşallah tez zamanda sana bir cevap gelir