Sakaryadan Gökhan Yılmaz akadaşımız ziyaretime geldi (Hilmi Akyıldız)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Gökhan kardeşimiz  izmirli sakaryada ünüversite öğrencisi kendisi kuş sevdalısı candan bir arkadaş ileriye dönük ürertici olma planları var.Pazar günü çalıştığımdan  :( iş çıkışı buluştuk fazla zaman ayıramadım kendisine  :(

erdal41

Takipçi Üyemiz
Adı
Erdal
Soyadı
ERSÖZ
allah muhabbetinizi arttırsın hilmi abi bayramdan sonra bende gene bir ziyaretine gelicem güzel bir çift daha almak istiyorum senden inşallah

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
erdal ersöz' Alıntı:
allah muhabbetinizi arttırsın hilmi abi bayramdan sonra bende gene bir ziyaretine gelicem güzel bir çift daha almak istiyorum senden inşallah
geçen gelişinde vakit müsait değildi hafta tatilime denk getirelim

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bu işlerin en güzel yanı yeni çevreler tanıyıp yeni arkadaşlıklar kurmak ve tanışmak
Dostlukların sürekli baki kalması dileklerimle
Ayrıca resimler için teşekkürler Hilmi kardeşim

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Bu işlerin en güzel yanı yeni çevreler tanıyıp yeni arkadaşlıklar kurmak ve tanışmak

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
HAYDAR KARAÇAL' Alıntı:
yol iştah açar maksat muhabbet olsun yemek bahane ben en çok reinbow ları merak ediyorum
abi inşallah gideriz ama kendimizi aç bırakalım aç gidelim abi :D  rainbowlarla gözlerimizi bir banyo yaptıralım mide önemli değil orda temiz havada var sanırım ciğerleride fulleriz  zamanı bir uydurabilsem

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
    Ben biraz geç kaldım sanırım muhabbete. 2 şehir değiştirdim vallaha eve varmak için ama geç olsun güç olmasın C:)

Bugün ani bi kararla Hİlmi abiye ziyarete geleceğimi söyledim o da saolsun kırmadı kıymetli zamanını bana ayırıp güzel hoş sohpetinden dolayı ve beni en iyi biçimde ağarladığı için Kendisine çok teşekkür ederim.

Üretimhanedeki kısıtlı imkanlar olmasına karşın (Yerin küçük olması gibi) gerçekten çok güzel, sağlıklı kuşları var sistemini oturtmuş.Büyük bir dükkanı olsa hilmi abi daha güzel ve verimli işler yapacaktır. KUŞLARA KOCAMAN BİR "MAŞŞALLAH" Allah nazarlardan korusun

Tekrar tekrar kendisine çok teşekkür ederim, muhabbetine doyum olmadı vallaha Hilmi abi en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz inşallah. Bu gibi gezileri sene içinde yapıp daha çok üretici abimle tanışıp çevre edinmek ve onların kıymetli bilgilerinden yararlanmak istiyorum.   

Tabi onlarında, ziyaret taleplerimi geri çevirmeyeceğini biliyorum Çünkü forumdaki sevgi saygı gerçeten alkışa şayan diyerek lafı bitirmiyorum tabi Herkese iyi forumlar dilerim  alkisd

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
dostluğunuz daim olsun.
Saolasın Zeki Abi

BAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:
güzel görüntüler kuşlar  bahanemiz olsun nice güzel dostluklar kurulması dileğiyle :)
Saolasın Bayram Abi

Cihan AYTAN' Alıntı:
Hilmi abi yakındır yanına gelme planları yapıyorum vaktimi uydurduğumda  ayrıca Gökhan kardeşim birgün bende beklerim  ;D
Senle sözleştik Cihan abi insallah ziyaretine gelicem  rotfl

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Teşekkürler Selahattin abi

İyi Dilekleri olan tüm abilerime Selam ederim Allah razı olsun