blackdevil41
Uzman Üyemiz
Gökhan kardeşimiz izmirli sakaryada ünüversite öğrencisi kendisi kuş sevdalısı candan bir arkadaş ileriye dönük ürertici olma planları var.Pazar günü çalıştığımdan
iş çıkışı buluştuk fazla zaman ayıramadım kendisine 
geçen gelişinde vakit müsait değildi hafta tatilime denk getirelimerdal ersöz' Alıntı:allah muhabbetinizi arttırsın hilmi abi bayramdan sonra bende gene bir ziyaretine gelicem güzel bir çift daha almak istiyorum senden inşallah
sen cezalısın ahmetAhmet SALMAN' Alıntı:Allah muhabbetinizi arttırsın,pideleri götürmüşsünüz afiyet olsun
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Bu işlerin en güzel yanı yeni çevreler tanıyıp yeni arkadaşlıklar kurmak ve tanışmak
Dostlukların sürekli baki kalması dileklerimle
Ayrıca resimler için teşekkürler Hilmi kardeşim
beklerim cihanCihan AYTAN' Alıntı:Hilmi abi yakındır yanına gelme planları yapıyorum vaktimi uydurduğumda ayrıca Gökhan kardeşim birgün bende beklerim ;D
HAYDAR KARAÇAL' Alıntı:cihan beraber gidelim masrafa sokalım hilmi kardeşimi![]()
![]()
![]()
Ahmet SALMAN' Alıntı:Allah muhabbetinizi arttırsın,pideleri götürmüşsünüz afiyet olsun
abi inşallah gideriz ama kendimizi aç bırakalım aç gidelim abiHAYDAR KARAÇAL' Alıntı:yol iştah açar maksat muhabbet olsun yemek bahane ben en çok reinbow ları merak ediyorum
Saolasın Zeki AbiZeki MÜLAYİM' Alıntı:dostluğunuz daim olsun.
Saolasın Bayram AbiBAYRAM AKYILDIZ' Alıntı:güzel görüntüler kuşlar bahanemiz olsun nice güzel dostluklar kurulması dileğiyle![]()
Senle sözleştik Cihan abi insallah ziyaretine gelicem rotflCihan AYTAN' Alıntı:Hilmi abi yakındır yanına gelme planları yapıyorum vaktimi uydurduğumda ayrıca Gökhan kardeşim birgün bende beklerim ;D
Teşekkürler Selahattin abiSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Bu işlerin en güzel yanı yeni çevreler tanıyıp yeni arkadaşlıklar kurmak ve tanışmak
Dostlukların sürekli baki kalması dileklerimle
Ayrıca resimler için teşekkürler Hilmi kardeşim
Manisa 2. memleket insallah izmire dönüşte uğrar tanışır, muhabbet ederiz TeşekkürlerSüleyman Drmnl' Alıntı:Bizde Manisaya bekleriz![]()