Sakın Yurt içi Kargo ile kargolarınızı göndermeyin !

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
GEÇMİŞ OLSUN KARGO ŞİRKETLERİ MALESEF KAZANACAKLARI PARANIN PEŞİNDELER PARAYI ALSINLARDA KİME NE OLURSA OLSUN

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Bizde dün derneğe üyelik için evrak yolladık. Bilezik siparişide vereceğimizden, bugün de sipariş için son gün olunca  V.İ.P gönderi yaptık, 18 lira ödedik.
Kargo şirketlerinde genelde sıkıntı var gibi.  Lakin sıkıntı büyükse yönetimin, üyelerinin sıkıntısını göz önünde bulundurarak yurt içi kargoya yönlendirme yapmaması gerekir diye düşünüyorum.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,9858.0.html

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Kargo şirketinin taşıdığı urunler ıcın buyuk ıhtımalle sigortası olması gerek bunu sordunuz mu?ÇÜNKÜ SİGORTASIZ OLARAK MAL TASIYAMAZLAR DIYE BILIYORUM.Ayrıca tüketici haklarına sıkayettede bulunabılırsınız...

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:
Kargo şirketinin taşıdığı urunler ıcın buyuk ıhtımalle sigortası olması gerek bunu sordunuz mu?ÇÜNKÜ SİGORTASIZ OLARAK MAL TASIYAMAZLAR DIYE BILIYORUM.Ayrıca tüketici haklarına sıkayettede bulunabılırsınız...
+1  Tolga Bey...

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
katılıyorum bende bu kargodan memnun deyilim birgün dagıtım yerlerine gittim herşeyi kaldırıp yere vuruyorlar resmen adamlarda hiç dikkat etmek diye bişey yok

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Dün Konyadan saat 09:27 de v.i.p. (hızlı kargo) ile gönderdiğim kargo Saat 14:00 de Yurtiçi kargonun İstanbul Cilalı şubesine ulaşıyor (telefonda öğreniyoruz.). Ve bize yetişirse bugün yetişmezse yarın adrese teslim edilir diyorlar. Güya biz acele yolladık. Tabi bunu duyunca frça attıyoruz firmaya v.s. Yani kargonun arkasını aramasanız acele olan evrak bile bize söyledikleri zamanda ulaşmayacak. Gerçi yine onlar ulaştırmadan sağolsun kargomuzu Selahattin Abimiz teslim aldı.  alkisd

Kargo firmalarının hiç mi düzgün çalışanı yok ki???