*****SALMA ÜRETİMHANE***** (Habil TNT)

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Allah nazar değdirmesin abi salmada dişi erkek oranı nedir.?

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Çok güzel örnek alınacak bir yer yapmışsınız. Makalenizide okudum. Verdiğiniz akıllar çok akla yatkın. İnşallah bende bu tür bir salma deneyeceğim.

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
MaşAllah abi çok güzel bir üretim hanen var hayırlı ve bol yavrular. Bir an avrupadaki üretimhanelerden birimi diye düşünmedim değil görsünlerde örnek alsınlar thumbsupbo

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
HABİL DOSTUM HARİKA OLMUS  ELİNE SAĞLIK EN İYİSİ  BU OLSA GEREK YALNIZ  YUVALIKLARIN EBATLARI KAÇ KAÇTI BİRAZ UFAK GİBİME GELDİ VE  YER SIKINTISINDAN UFAK YUVALIK TERCİH ETMİŞ OLMAN KUVVETLE İHTİMAL

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Canan NUMAN' Alıntı:
Çok güzel örnek alınacak bir yer yapmışsınız. Makalenizide okudum. Verdiğiniz akıllar çok akla yatkın. İnşallah bende bu tür bir salma deneyeceğim.
İNŞALLAH HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLUR.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Karahan UZUN.' Alıntı:
HABİL DOSTUM HARİKA OLMUS  ELİNE SAĞLIK EN İYİSİ  BU OLSA GEREK YALNIZ  YUVALIKLARIN EBATLARI KAÇ KAÇTI BİRAZ UFAK GİBİME GELDİ VE  YER SIKINTISINDAN UFAK YUVALIK TERCİH ETMİŞ OLMAN KUVVETLE İHTİMAL
KARAHAN BEY ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER YUVALIKLAR KÜÇÜK DEĞİL BELKİ REİM DİYE ÖYLE GÖZÜKMÜŞTÜR. 26*18*18 DELİK ÇAPI 5

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Habil TANTA' Alıntı:
KARAHAN BEY ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER YUVALIKLAR KÜÇÜK DEĞİL BELKİ REİM DİYE ÖYLE GÖZÜKMÜŞTÜR. 26*18*18 DELİK ÇAPI 5
  ZATEN SİZİN BÖYLE BİR  AMATÖR YAKLAŞIM İÇİNDE BULUNACAĞINIZI PEK ZANNETMEMİŞTİM HABİL BEY YENİDEN MAŞALLAH

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
ABİ SALMANIN BOYUTLAR NEKADAR BİRDE YUVALIK BOYLARI NEKADAR RİCA ETSEM SOLERMISNZ
VE KAÇ ÇİFT VE KAÇ YUVALIK KOYUCAZ

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Habil TANTA' Alıntı:
ümit kardeşim iyi niyetlerin için teşekkür ederim.
sorularının cevabını bu linkte bulabilirsin salma sistemi hakkında yazmuştıım. gerisi sana kalmış

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,9514.0.html
Habil usta forum bundan birkaç ay önce düzenlenmişti ve tüm linler otomatik olarak değişti, düzenlemeden önceki tüm bağlantı verilen linkler de çalışmaz hale geldi...üykarıda paylaştığın linkin düzenlenmiş halini buraya yapıştırıyorum...bulan var bulamayan var - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,9514.0.html