Salmada verim alınabılırmı ?

mehmet hoca

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
çetin
yaw behsat kardeş iyi oku gözünü sevemmm... kuşları dinlendirmeyene üretici demem falan diye.... dikkat edersen yavru almak için yarıış atı muamelesi yapmıyoruz diye yazdıım.. sen konuyu dinlendirmemeye getiriyorsun.. burada sdk yarıştırmak veya it dalaşı yapmak değil amacımız.. bilgi nankörü olmamak düşüncesi ile arkadaşa yardımcı olmak istedim.. 200 tane damıızlık ile salma üretimine geçmek katliam demektir.. arkadaş sormuş fikrimizi beyan ettik.. sonra noldu.. %35 meselesi çıktı..  halaaaa da diretiyorum salmada şartlar sağlanırsa verim en üst seviyededir...  adı üstünde salma... kafes (mahpus) değil... benim üzerine düştüğüm konu salmada verim konusu... diğer konular tartşılır ama verim konusu asla tartışılmas salma süpürür gider... 

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
ya arkadaşlar kafesler 50 değil 70 cm olsun
yine de kafestir.
salmada ise hayvan azda olsa 1-2-3 metre öteye uçabilecek v.s.
salma üretimi daha iyidir...

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Oktay KOÇ' Alıntı:
neden ınmemek lazım recep hocam belkide bu yuzden cogu ınsan bılgısız kalıyor soruyorsun anlatmıyor kımse o bıldıklerını ne guzel ogrenmıs vaktı ımkanı varmıs cevresı varmıs ogrenmıs peki olamayanlar bunları hıc ogrenmeyeceklermı ????

yanı ben sızın böle demenızden sunu anlıyorum "ben bılıyorum ama soylemem" blkıde ben yanlıs anladım fakat su an ıcın boyle anladım....yınede tesekkur ederım tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım

Recep beyin bahsettiği tam olarak buydu işte.Konu nerelere gidiyor görüyorsunuz :)

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba arkadaşlar birbirimizi kırmadan aynı konu altında düşüncelerimizi yazabiliriz bendede 80 takım var arkadaşımızın dediği gibi kafes temizliği düzensiz kafes yüzünden çiftleri topladım ayrı vir salmaya  odanın içini komple salma yapacağım 2 ay sürer artalama bakalım durumlar nasıl olacak baktım yine yokuşa sardı tümünü satacağım..... confusedtw