SALMADAKİ KIRIKLARIMIZ İZMİR

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Selamin aleyküm sevgili forumdaslarim,
Murat TÜRKAY & Suat GÜZEL ikilisinin hakikaten muazzan denecek sekilde bakici, güzel, bakimli ve bir okadar da iri cins kuslari var kümeslerinde. Yanlis anlamayin kesinlikle reklam için söylemiyorum, kendi gözlerimle gördüm ve inceledim. Üretimhanede ilaçlardan tutunda bütün vitamin, mineral, karisik sebze takviyesi, özel mama (murat ustaya ait) olmak üzere rutin araliklarla bakim programi seklinde veriliyor. Temizlik ve hijyene zaten denecek yok mükemmel. Ama zannedersem kuslarinada kendi samimiyetleri, cana yakinliklari, dostça yaklasimlari, dürüstlük ve kalite anlayislari bulasmis durumda. Forumdaki onlari tanimayan herkesin yakindan tanima firsati bulmasini isterim. Bu sebeplerledir ki kendilerinden yeni üretimhane açmak için 100 takim damizlik alti kus aldim. Hakikaten okadar cesitli renk ve kan varki kümeste başka kanlar aramayada gerek duymadım. Bunlarin yeterli olacagi düşüncesindeyim arkadaşlar. Bilgi ve tecrübede eksik biri olarak inşallah bende bir üretici olarak aranizdayim. Üretimhane kuracak arkadaşlara yada üretimhanesine farkli damizlik arayanlara şiddetle tavsiye ederim. Sadece alisveris için degil bir caylarini içip hos sohbetlerinde bulunmak için bile olsa ziyaretlerine gitmenizi öneririm. Selam ve dua ile herkese hayirli bol ve bereketli üretimler dilerim...

yavuz77

Takipçi Üyemiz
Adı
volkan
Soyadı
yavuz
ben verıyorum kırmızı bıber bıtımı sankı kafeste cınayet ıslenmıs gıbı oluyor :) ama cok sevıyorlar baska

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ku$larin ortakca kullandigi cubuklarda DI$KI`dan gecilmiyor  :-X

ZIMPARA kagidi ile bile cabucak daha düzgün hale getirebilinirler, ...
Yikanmasi veya degi$mesi zor ise, ...

Ku$lar yediklerine göre arada bir gagalarini cubuklara sürter, ... gerisini siz dü$ünün artik, ... neyi nereye sürttügünü, ...  :eek:

Bu ayrintiyida hallederseniz tam puan olur  ;)
Salma üetimlerine kar$i oldugum halde, fena degil  8)
Ku$larda güzel ma$allah !

Dost aci söyler, ona göre algilarsaniz sevinirim, ... maksat yapmak, illaki, ... fakat yaparkende BOZMAMAK !!!

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
evet doğrudur ama siz o resimlerde o an çekileni görürsünüz buda demek değildir ki sürekli öyleler tabiki tünek vs gibi sık kullanılan araç gereçler sık sık değişir dezenfekte edilir yada yenisi takılır ama doğru eleştiriye saygı duyulur bende öyle yapıcam saygılar