SALMADAKİ KIRIKLARIMIZ İZMİR

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Resim güzel olur ise, buna veya sunulana ilgi dahada artar !
Hayvandir, evet, illaki kirlilik vesayre olur, fakat ku$un her an kondugu cubuk böyle ise, BEN, o ku$lara acirim, ve o üreticiden birakin ku$u, hic bir $ey almam !
Kesinlikle !

Resimlerde, yazilarda hafizalara kazilir, kalirsada hatirda, o anki etkisi kalir ...  8)

Temiz olursa HERKES talip olur, fakat ku$un cubugu kanalizasiyonu andirirsa, afiyetde kacar, i$tahda, ...

Olmiyan ku$u hayal ederim, bundan iyidir, ...
Ele$tirim sizi kizdirmak icin degildi, fakat herkeste Ma$allah diyecek diye 1 kanun yok  ;)
Bende bu pencereden bakip, gördügümü payla$tim sadece, ... artik ho$ami gider, yada bo$ami gider bilemem, ... ku$u ayaklari gözükmeden cekerseniz dahada iyi edersiniz, ... belki, ... hani manzara pek ho$ degilse, ...

Bize ne cubuklarinizdan, biz ku$lara bakariz, ...

Güvercin Kümesi olsa neyse diyecegim, ... aslinda ter temiz bir salma, ... aslinda, ...  8)

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
aslında  güzel bir detay görmüşsün bence sen haklısın ben bir alıcı gözüyle baksam görebilirmiydim ne yalan söyleyim bilmiyorum ama yinede gözlem farkı var teşekkür ederim size

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Rica ederim ve asil ben size te$ekkür ederim !

Forumlar böyle anlayi$li gecen muhabbetlerle hem geregine hemde hedefine ula$ir !
Sagolun !  8)

Saglikli Salmalar ve üretimler dilerim  ;)