A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 7 Eyl 2010 #21 ilker ertürk' Alıntı: Bende akşamları eş kuşları lambaları söndürüp el veneriyle yakalıyorum[ahmet salmanın gide ilginç hem kuş banyo yapıyor hem eşleri ayırıyor) Genişletmek için tıkla ... seninkide değişik fantaziymiş,elfeneri hmmmm
ilker ertürk' Alıntı: Bende akşamları eş kuşları lambaları söndürüp el veneriyle yakalıyorum[ahmet salmanın gide ilginç hem kuş banyo yapıyor hem eşleri ayırıyor) Genişletmek için tıkla ... seninkide değişik fantaziymiş,elfeneri hmmmm
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 8 Eyl 2010 #22
M murat kabayel Uzman Üyemiz Katılım 31 Ağu 2010 Mesajlar 619 Konum izmir Adı murat Soyadı kabayel 9 Eyl 2010 #23 mustafa izmirli' Alıntı: slmlar .Bende şu an damızlıkların eş seçimi ile ugraşıyorum.evet salmada ve fazla kuşun için den eşleşmiş kuşları seçmek zor.havanın kararmasını bekliyorum lambaları kapatıp.karanlıkta yuva agzında yakalıyorum daha rahat ve kolay bana göre. Genişletmek için tıkla ... bende aynı uygulamayı yapıyorum .
mustafa izmirli' Alıntı: slmlar .Bende şu an damızlıkların eş seçimi ile ugraşıyorum.evet salmada ve fazla kuşun için den eşleşmiş kuşları seçmek zor.havanın kararmasını bekliyorum lambaları kapatıp.karanlıkta yuva agzında yakalıyorum daha rahat ve kolay bana göre. Genişletmek için tıkla ... bende aynı uygulamayı yapıyorum .
A asersoz Uzman Üyemiz Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 757 Konum afyonkarahisar/başmakçı Adı Abdurrahman Soyadı Ersöz 19 Eyl 2010 #24 bencede güzel bir hareket