zeki ankara
Uzman Üyemiz
maşallah mehmet abi,hayalimi yapmışsın.başarın daim olsun.
Allah razı olsun kardeşim. Allah sana 4x4 lük üretimhaneler nasip etsin. Benimkisini 1/4 kabul ediyorum.Bilal ERDEM' Alıntı:Allah c.c. Nazarlardan saklasın Mehmet abi 10 numara 5 yıldız olmuş evil_idea
Zeki kardeşim hayaller ulaşılmak içindir. Allah sana 1000 katını versin.Zeki MÜLAYİM' Alıntı:maşallah mehmet abi,hayalimi yapmışsın.başarın daim olsun.
Amin Can kardeş. İyi dileklerine teşekkür ederim. Allah razı olsun.CAN KARAKOÇ' Alıntı:abi gerçekten çok güzel kuşların ve salmaların allah yedikleri yem kadar yavru versin inşallah. 41 kere maşallah.
Allah razı olsun. Teşekkür ederim.Kamil YALÇIN' Alıntı:Mehmet bey kuşların 10 numara.Maşallah.
Allah razı olsun Aykut abi. Sizlerede hayırlı üretimler diliyorum.aykutsüzer' Alıntı:mehmet kardeşim
41 kere maaşallah. allah kaza bela vermesin hayırlı üretimler

Yahya SAYIN' Alıntı:Maşallah Mehmet bey, rengarenk cıvıl cıvıl, Allah nazarlardan saklasın...Yedikleri yemlerce yavrularını almanız dilegiyle... evil_idea
Uploaded with ImageShack.us
Teşekkür ederim Ahmet Bey, bende iyi dileklerde bulunan, bulunmayan tüm üyelere, bol verimli üretimler dilerim.ahmet tatlıpınar' Alıntı:maşallah abi çok güzel üretim hanen var tüyleri kadar yavrularını alırsın inşallah
Amin Tuna Bey, iyi dileklerinize ve dualarınıza katılmamak elde değil. Cümlemizin evladını Allahım korusun inşallah..tuna akgün' Alıntı:Mehmet bey,kuşlarınızın maşallahı var Allah nazarlardan saklasın inşallah.Ama daha önemlisi o ay parçası oğlunuzu her daim korusun,hep böyle saf ve temiz bıraksın inşallah
Teşekkür ederim abi, saolasın, söylediklerinde çok haklısın, üretimimi boxlara aktardıktan sonra, salmaları eş bulma ve dinlendirme amaçlı kullanmayı düşünüyorum.Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:MEHMET KARDEŞİM KIRKBİR KERE MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN
ÜRETİMHANEN TERTEMİZ
SALMADA ÜRETİM YAPMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMA NACİZANE TAVSİYEM
HİÇ OLMAZSA YUVALIKLARIN KAPILARI,SÜRGÜLERİ SALMA DIŞINDAN MUDAHALE VE KONTROL YAPILMASINI ÖNERİYORUM
HATTA YEM,MAMA,SU VERİRKEN SALMALARA GİRİLMEMESİ KAPI GİRİŞİNE YAKIN BİR YERE KOYULMASINDA KUŞLARIMIZI STRESE GİRMEMESİNDE FAYDA VAR
Teşekkür ederim Orçun Bey, hepimizin kuşlarını Allahım nazardan korusun.ORÇUN AST' Alıntı:maşallah abi ALLAH nazarlardan saklasın
İnşallah Tuncay Bey, bil mukabele.tuncaygencer' Alıntı:MAŞALLAH Allah kuşlarına bereket versin
MEHMET BENDE ANLATTIKLARI ÇOK İYİ BİLİRİM ÜRETİME BAŞLADIĞIM İLK ZAMANLARDA İSKEMLEDE KUŞLARI SEYREDERKEN ÇOK ŞEKERLEME YAPMIŞTIMMehmet Kıdır' Alıntı:Teşekkür ederim abi, saolasın, söylediklerinde çok haklısın, üretimimi boxlara aktardıktan sonra, salmaları eş bulma ve dinlendirme amaçlı kullanmayı düşünüyorum.
Yalnız bir şey var abi. Eğer biraz mamayı geciktirsem, bazan cmt veya pz alışverişten dolayı biraz geç gidiyorum. Mamayı yiyebilmek için kollarıma konuyorlar, o zaman çok hoşuma gidiyor. Salmanın içinde her ne kadar tepeme yapsalardaorda vakit geçirmek dünyanın en güzel şeyi.
Evet Abi, bu zevki bana yaşatan en büyük unsur, eminim arkadaşlarda onay verecektir, bu site oldu. Sayende profesyoneller gibi bakıyoruz kuşlara. Sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Bilmiyorum artık sana nasıl teşekkür etsekSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:MEHMET BENDE ANLATTIKLARI ÇOK İYİ BİLİRİM ÜRETİME BAŞLADIĞIM İLK ZAMANLARDA İSKEMLEDE KUŞLARI SEYREDERKEN ÇOK ŞEKERLEME YAPMIŞTIM