ayhan aytekin' Alıntı:
Mehmet bey hayırlı uğurlu olsun Allah gönlüne göre versin....
Teşekkürler Ayha Bey, Allah herkesin gönlüne göre versin.
hakan tuna' Alıntı:
Valla gözümüz gönlümüz açıldı Maşaallah.Allah nazarlardan kem gözlerden korusun...
Teşekkür ederim Hakan Bey, video da koyacaktım, çekmiştim de ama fotoğraf makinası olduğundan ve karanlık olduğundan pek güzel çekemedim. Bir dahaki sefere, inşallah.
uyan group' Alıntı:
Allah nazardan saklasın Mehmet kardeşim çok hareketli ve güzel bir salman var inşallah bereketlidirde.........Yakışıklıyada maşallah........ ben hep derim armut gidipte çam ağacının dibine düşmez diye illaki dibine düşüyor,şimdiden üretici olmuş yeğenim.
Teşekkürler Musyafa Bey, evet oğlanıda yetiştirmeye devam ediyoruz. Saolun.
kemal akbulut' Alıntı:
41 kere MASALLAH , bol yavrular almanız dileğiyle..son anda gördun kardeş yuvalıklar çok derin değilmi birde tünekler kalın ve aynı hizada kuşların uçuşlarına ters değilmi gibi bilgilenmek adına çok süper ben boxlara geçiyorum yarıyı geçti slm
Kemal abim saolasın. Allah razı olsun. Yuvalıklar derin değil abi, fotoğrafta öyle görünmüştür. Yok abi tüneklerle ilgili sorun yok. Videosunu çekseydim daha net görünürdü. Bende boxlara taşınmayı planlıyorum abi. İnşallah daha çok verim alırız. Sanada başarılar dilerim.