SALMALARIM

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
MAŞALLAHH      VALA MEHMET ABİ ELEMANDA  VAR  SSK  SI  VARMI  ABİ :):)  BİLİYOSUN  ÇOCUK YAŞTA ÇALIŞTIRMAK YASAK  :):):):)  TAM BENIM İSTEDİĞİM İŞ VALLAA  HERALDE BENIM GİBİ SEVEREK YAPABİLİCEK  BİRİ  OLSUN SANMIYORUM...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
karahanuzun' Alıntı:
MAŞALLAHH      VALA MEHMET ABİ ELEMANDA  VAR  SSK  SI  VARMI  ABİ :):)  BİLİYOSUN  ÇOCUK YAŞTA ÇALIŞTIRMAK YASAK  :):):):)  TAM BENIM İSTEDİĞİM İŞ VALLAA  HERALDE BENIM GİBİ SEVEREK YAPABİLİCEK  BİRİ  OLSUN SANMIYORUM...
Karahan kardeş, 18 yaşına kadar benden de, devlettende ssklı, istediği hastaneye gidebilir. :)

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Karahan kardeş, 18 yaşına kadar benden de, devlettende ssklı, istediği hastaneye gidebilir. :)
    Mehmet, inşallah yeğenimiz üniversiteyi de kazanır ve okur. O zaman yanılmıyorsam 25 yaşına kadar sosyal güvence devam ediyor. :)

onursiba

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
TOPAL
41 kerre Maaşallah sizin tecrübe ve deneyimlerinize ulaşmak için daha 40 fırın ekmek yemem lazım geldiğini anlıyorum. Yakında bende nacizane üretimhane başlığıyla fotoğraf atacağım saygılar.

şeref

Yeni Üyemiz
Adı
eyup
Soyadı
by
Maşallah abi ben bu işe yeni giriyorum ibret aldım hakketen inşallah benimde böyle güzel ve bereketli kuşlarım olur çok güzel hepsi maşallah abi

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
inşallah arkadaşlar. Bu zahmetli işte hepimize başarılar diliyorum.

tk015677

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN ONUR
Soyadı
ESMER
41.000 kere maşallah, allah nazarlardan saklasın