hayır olsun cihan sana buranın yolu gözüktüCihan AYTAN' Alıntı:Hilmi abi düngece rüyamda senin orayı gördüm her yer okaliptüs ağacıydı enterasan bişey vardı yolun ortasında bir okaliptüs ağacı var ve biz oradan ona ulaşmaya çalışıyoruz ama yol çalışması var etrafı çukur açılmış ağaç tam ortada kalmış ..... :![]()
ben her ihtimale karşı ayda bir veriyorum ilaç vs vermediğim zaman özellikle dallarından koymanızı tavsiye ederimNecati Gün KARAKURUM' Alıntı:Hilmi Bey Merhaba,
Maşallah çok güzel olmuş.
Adana da da bol miktarda okaliptüs ağacı var.
Her kafese dün 2-3 dal verdim.
Kafeste hergün okalüptüs dalları bulundursam zararı olur mu?
Fazlası İshal felan yapar diye çekiniyorum. Çok aşırı iştahlı yiyiyorlar. Fazla vermenin zararı olur mu?
abi söğüt cinsi bir ağaç evin bir kenarına eksen tam zamanı çok arsız bir ağaçSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Hilmi sizin oraları okaliptus ağaçları ile kaynıyor şanslısınız
Bizim buralarda akasya,çınar,kavak,çam buna benzer ağaçlar var bunlarıda yemiyorlar![]()
Umut GENÇ' Alıntı:Eline sağlık Hilmi abi kuşlar için doğal bir ortam olmuş.
iSMAİL BEY BU BANA okaliptus AGACI GİBİ GELMEDİ.bU BAHÇELERDE VE REFUJLARDA BODUR OLUR VE ÇİÇEK AÇAN BİR TÜR AGAÇ GİBİ GELDİ...iYİ BİR ARAŞTIR İSTERSENİsmail YÜCE' Alıntı: