salmamı bozup box a dondüm ama kuşlarım üzüldü

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
kuşlarımın sıkıntısı salmadan dar alana geçiş oldu kuşlarımdan yeşil olanı salmadayken yuvaya girip çıkardı şimdi tüğe girer mi sizce tekrar yuvaya ilgi duyar mı teşekkürler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Alışacaklardır kafese ama o tüneği biraz daha aşşağı indirin hayvanlar kambur durmak zorunda kalıyor.

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
evet fark ettim yapıcaktım ama kuşları fazla huzursuz etmeyeyim demiştim en kısa zaman da indereyim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Alışacaklardır kafese ama o tüneği biraz daha aşşağı indirin hayvanlar kambur durmak zorunda kalıyor.
  ısık durumunuda ayarlamayı unutmayın şimdi daha karanlık oldu onlar için

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
kafesi yükseltmeyi düşünüyorum o zaman kafesin hertarafı ışık alır

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
en iyisini yapmış olursunuz  ışık faktörü çok önemli keza  gece gündüzü vardır bu hayvanların günlük 8 10 saat uyku düzenleri var dikkat etmeli

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Karahan UZUN.' Alıntı:
en iyisini yapmış olursunuz  ışık faktörü çok önemli keza  gece gündüzü vardır bu hayvanların günlük 8 10 saat uyku düzenleri var dikkat etmeli
evet usta 12 saat uyutuyorum yalnız onlar beni sabah uyutmuyor gün doğumundan sonra jak jak jak ötüyorlar uyuyamıyorum hanımdan yediğimiz fırçada cabası tabi  :D

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo
Muhammed SÜMERCAN' Alıntı:
evet usta 12 saat uyutuyorum yalnız onlar beni sabah uyutmuyor gün doğumundan sonra jak jak jak ötüyorlar uyuyamıyorum hanımdan yediğimiz fırçada cabası tabi  :D

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Karahan UZUN.' Alıntı:
+1

cahit038

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
avcıoğlu
Salmada rahat rahat duran kuşu kafese alıştırmak ister istemez sıkıntılı biraz..
birde kafesiniz zaten standarttan küçük gibi göründü...
tünek tahtasını ortalarsanız ve bir kaç cm aşağı takarsanız, rahatlayacaklardır. imkanınız varsa geniş kafes kullanmanız taraftarıyım...

muhammed_71

Takipçi Üyemiz
Adı
muhammed
Soyadı
sümercan
Abi 40 cm genişliği 38 santim eni 40 santim boyu ev kira olduğu için ev sahibi ile papaz olmıyayım diye salmayı bozmuştum şimdi box a alıştılar sarı yeşil çiftim yuvaya girip duruyorlar ama diğerleri hiç girmiyor erkeğin ceresi masmavi oldu dişinin uçma yeteneği zayıf üremede etkisi olurmu bilmiyorum ceresi ise beyaz ve pütürleşti ne olur bilemem