Salmanın Zararları

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Bu gün kuşları sattığım petshop sahibi kuşların çok zayıf diye.  Ben çıkan yavruyu salmaya atıyorum. Salmada  kuşlar zayıfladı. Nasıl bir beslenme programı uygulamam lazım hergün mama veriyorum salmada şu anda 50 tane 2-3-4-5 aylık yavrular var. Verdiğim Mamayı bitiremiyorlar. Salmada aspur var  Kum darı var ayrı ayrı kaplarda akıllı yemlik kullandığım için karışık yem kullanamıyorum.  Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Salma ölçüleri 240 x 180 x120 derinlik   

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
salmada daha cok ucup enerji harcadıkları icin zayıf kalıyorlar salmada besleme sekli daha yogun olmalı.. yem cesitlerini cogaltmalı biraz kilo almalarını istiyorsan kanarya yemi ve kendir tohumuda karistirabilirsin

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Mehmet bey,Kuşlarınızda sağlık problemi yoksa problem yok demektir bence.Selamlar.

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Kamil YALÇIN' Alıntı:
Mehmet bey,Kuşlarınızda sağlık problemi yoksa problem yok demektir bence.Selamlar.
Kamil bey esasında bir sorunları yok gayet canlılar. Petshop sahibi dediği için bende korktum. Çok teşekkürler

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
behsat' Alıntı:
salmada daha cok ucup enerji harcadıkları icin zayıf kalıyorlar salmada besleme sekli daha yogun olmalı.. yem cesitlerini cogaltmalı biraz kilo almalarını istiyorsan kanarya yemi ve kendir tohumuda karistirabilirsin
Behsat bey çok teşekkür ederim. Kendir tohumunuda vereyim. ben salmada eşe atmıyorum sadece rahat gelişsinler diye salmada büyütüyorum eşe atacağım zaman sağlıklı olsun istiyorum. Arada yem giderleri için satıyorum.

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli arkadaşım.Senin imkanın varsa kafese koy gitsin.Bir haftada toparlanmaya başlayacaklardır.Sen söylenenlere aldırma.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Mehmet abi ben salma üretim yapıyorum salmadaki kuşlarım kafeslere göre daha iri oluyorlar. beslenmede mamayı hiç aksatmıyorum. özellikle filizlenmiş buğday sürekli veriyorum gelişimlerine çok etki ediyor.   bye

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Behsat TİĞİZ' Alıntı:

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Habil TANTA' Alıntı:
Mehmet abi ben salma üretim yapıyorum salmadaki kuşlarım kafeslere göre daha iri oluyorlar. beslenmede mamayı hiç aksatmıyorum. özellikle filizlenmiş buğday sürekli veriyorum gelişimlerine çok etki ediyor.   bye
Senin sistemin çok hoşuma gitti. Şu anda büyük salmayı kaldırdım yer darlığından dolayı. Çimlenmiş buğday çok faydalı.  Benim oradaki hatam Mamayı ortaya bir tepside veriyordum. herhalde küçük olanlar yiyemiyordu. Şimdi küçük salma var orada bile mamayı ayrı ayrı 3-4 kapta veriyorum hepsi rahat rahat yiyor. 

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Serdar SUSKUN' Alıntı:
Petshoplar her kuşa bir kulp takmaya bayılırlar. Sağlığı yerinde olsun gerisi sorun değil...
Artık öğrendim. Yavruyu düşük fiyattan almak isteyenler  öğle yapıyormuş şu anda sorun yok artık.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş mamayı SALMADA ÇİĞNERLER İLK BAŞTA YETİŞEN SONRA PAS GEÇERLER SATACAĞIN KUŞLARI KAFESE KOYABİLİRSİN FAKAT SEN DAMIZLIKLARINI BIRAK UŞÇUNLAR DİNAMİT OLURLAR MAAŞALLAH UFAKLIKLAR İÇİN MAMAYI CİVCİV YEMLİKLERİ VAR YUVARLAK ONLARDA DENEYEBİLİRSİN  AKILLI YEMLİKLERDEN HEPSİ YİYEBİLİYORMU BAZILARI ALIŞAMIYOR YEM VERSENDE YİYEMEYİNCE SAKAT KARDEŞ TAVUK YEMLİKLERİNİN ALTINA ÜSTÜ TEL ALTI ÇEKMECELİ DOLAP YAPTIR YEMLİKTEN 10 CM BÜYÜK YEM YERKEN DÖKÜLENLER TELLERİN ARASINDAN DÖKÜLÜP ÇEKMECEYE SONRA TEKRAR KULLANABİLİRSİN YEM ZAİATIN OLMAZ  SLM

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Serdar SUSKUN' Alıntı:
Petshoplar her kuşa bir kulp takmaya bayılırlar. Sağlığı yerinde olsun gerisi sorun değil...
+1
EWT KULPLARI MEŞHURDUR PETSHOPLARIN ÇOĞUNUN...TOPAÇ GİBİ YAVRULAR GÖTÜRDÜM 2 GÜN ÖNCE ADAM İTHAL KUŞLARLA BİR TUTMAYA KALKTI NEDERSİN BU İNSANLARA.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Salmada büyüyen kuş daha sağlıklı ve dinamik olur.

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Ben de yıllardır salmada üretim yaparım her hangi bir zorluk yaşamadım satışta.Daha kolay ve daha pratiktir.