Samsun'da kuş almak istiyorum

timofte

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
YILMAZ
Arkadaşlar Samsun da veya yakınında kuş alabilecegim ve bilgilerininden faydalana bilecegim üretici veya bir yer varmı

timofte

Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
YILMAZ
Teşekkür ederim ama Samsun da bu işi yapan yok heralde kimseden cevap gelmedi

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Samsun/canik  son durakta 1 tane Petshop var eger bulamassanı Değişim Berber solanu nerde dersenı herkez sıze gosterır o berberın tam yanında cok güzel kuslar var orda

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
bende samsunda oturuyorum keşke burdada üretici bi abimiz karddeşimiz olsada ziyarette bulunabilsek

serkanakçay

Yeni Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
akçay
kardeşim ben samsunda üretim yapıyorum beklerım merkezdeyım  toprak55hazal@hotmail.com ( serkan akçay ) face adresınden ekleye bilirsin

ozgurfb35

Yeni Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
yağcıoğlu
satılık yerli muhabbet kuşu var düşünen olursa detayları görüşürüz türkiye'nin her yerine gönderilir. fiyat 12tl  özgür 0554 286 51 56 Avea  emin 0542 214 76 92 Avea

jumboo

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
mert
Özgür YAĞCIOĞLU' Alıntı:
satılık yerli muhabbet kuşu var düşünen olursa detayları görüşürüz türkiye'nin her yerine gönderilir. fiyat 12tl  özgür 0554 286 51 56 Avea  emin 0542 214 76 92 Avea
hayırlı satışlar olsun ama bu fiyatlarada indirmek yazık günah yanlış anlamayın beni bu işten ekmek yiyen onca abim kardesim  varken piyasayı kırmak yanlış benim görüşümce amacım kargasa yaratmak degil bu işten parada kazanmıyorum sadece dışardan bakan bi gözüm