İnşallah inşallah...Bekir ÇOLAK' Alıntı:vallahi abi bu gidişle urfada ben olacam inşallah![]()
öyle hakkınızda hayırlısı olsun aslan ustam ama maalesef yazın allahın izniyle antebe tayinim çıkınca ben artık antep üreticisi olurumAslan ASLANKOL' Alıntı:S.a. Bekir kardeşim. Ben de Urfa ' da üretimle uğraşıyorum ama muhabbete daha geçmedim. Şu anda sadece zebra finch ile ilgileniyorum. Ciddi bir şekilde düşünüyorum yalnız. Bu yaz sonunda belli olacak inşallah başlayıp başlamayacağım. Bildiğim kadarıyla Urfa ' da üretici epey var ama bu işi sadece maddi açıdan yaptıkları için kümesleri pek iç açıcı değil. Şu anda sadece bir çift tepeli var bende de. Yumurtaları da daha 3 gün önce çıkmaya başladı. Eğer bu çiftimden yavru alabilirsem ısınırım bu işe. Hakkıma hayırlısı diyelim... Allah ' a emanet olun...![]()
halilim midyata geldiğimde görüşürüzHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:bekir sen urfaya git ikinci kümesi orda açarız keyfine hep destek tam destek merak etmebelki seni tepeli üreticiside yaparız belli olmaz