ŞANLIURFADAKİ ÜRETİCİLER

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ABİLER ŞANLIURFADA ÜRETİCİ VARMI RİCA ETSEM CEVAP YAZARMISINIZ TEŞEKKÜRLER.

Aslan Hoca

Yeni Üyemiz
Adı
Aslan
Soyadı
ARSLANKOL
S.a. Bekir kardeşim. Ben de Urfa ' da üretimle uğraşıyorum ama muhabbete daha geçmedim. Şu anda sadece zebra finch ile ilgileniyorum. Ciddi bir şekilde düşünüyorum yalnız. Bu yaz sonunda belli olacak inşallah başlayıp başlamayacağım. Bildiğim kadarıyla Urfa ' da üretici epey var ama bu işi sadece maddi açıdan yaptıkları için kümesleri pek iç açıcı değil. Şu anda sadece bir çift tepeli var bende de. Yumurtaları da daha 3 gün önce çıkmaya başladı. Eğer bu çiftimden yavru alabilirsem ısınırım bu işe. Hakkıma hayırlısı diyelim... Allah ' a emanet olun...  ;)

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bekir sen urfaya git ikinci kümesi orda açarız keyfine hep destek tam destek merak etme :) belki seni tepeli üreticiside yaparız belli olmaz

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Aslan ASLANKOL' Alıntı:
S.a. Bekir kardeşim. Ben de Urfa ' da üretimle uğraşıyorum ama muhabbete daha geçmedim. Şu anda sadece zebra finch ile ilgileniyorum. Ciddi bir şekilde düşünüyorum yalnız. Bu yaz sonunda belli olacak inşallah başlayıp başlamayacağım. Bildiğim kadarıyla Urfa ' da üretici epey var ama bu işi sadece maddi açıdan yaptıkları için kümesleri pek iç açıcı değil. Şu anda sadece bir çift tepeli var bende de. Yumurtaları da daha 3 gün önce çıkmaya başladı. Eğer bu çiftimden yavru alabilirsem ısınırım bu işe. Hakkıma hayırlısı diyelim... Allah ' a emanet olun...  ;)
öyle hakkınızda hayırlısı olsun aslan ustam ama maalesef yazın allahın izniyle antebe tayinim çıkınca ben artık antep üreticisi olurum :D
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
bekir sen urfaya git ikinci kümesi orda açarız keyfine hep destek tam destek merak etme :) belki seni tepeli üreticiside yaparız belli olmaz
halilim midyata geldiğimde görüşürüz :D senin kümese dalacam

kont_perguera

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kara
ben de tatvan da çek ıng kırığı ve ıngılız uretiyorum tekim taleplere yetişemiyorum uretimhaneyi buyuttum uygun fiyata bulursam show jumbo ve tepeli de üretmeyi düşünüyorum