Gökhan YILMAZ' Alıntı:Resim paylaşırsanız görmüş oluruz kuşu
Teoriden ziyade pratiğe bakalım Cihan abicim.Cihan AYTAN' Alıntı:Sarı yüzlü albino olur ama sarı yüzlü albino erkek muhabbet kuşuna rastlamadım aşağıda sarı yüzlü albinoya bir örnek var
Sarı Yüzlü Albinolar (Yellowface Albino ): Bu muhabbet kuşları beyaz (ya da soluk sarı) renklidir ve yüz rengi açık sarıdır. Gözler kırmızı renklidir. Bu muhabbet kuşlarına "Creamino" da denir.
![]()
kuş düz beyaz kırmızı gözlü bildiğimiz albino sadece sarı yüzlü olması bana enteresan geldi.ilk defa böyle bir yavru aldım.lutino dediğimiz kuşlar düz sarı ve kırmızı gözlü oluyor.Hakan YAKAMOZ' Alıntı:erkek bi lutinoya benziyor.
Hakan YAKAMOZ' Alıntı:erkek bi lutinoya benziyor.
Önemli olan bence teori abi,literatürlerde böyle bir mutasyon mevcutsa bunu yok sayamayız...Oğuz DENİZ' Alıntı:Teoriden ziyade pratiğe bakalım Cihan abicim.TKKF'nin kataloğu vardır sanıyorum sende.
![]()
Oğuz kardeşim bende o katalog mevcut ama benim cevabımı Ronay vermiş aşağıdaOğuz DENİZ' Alıntı:Teoriden ziyade pratiğe bakalım Cihan abicim.TKKF'nin kataloğu vardır sanıyorum sende.
![]()
Ben Türkiye'de yaşıyorsam, Türkiye'de kuş yetiştirip yarıştırıyorsam krallar gibi TKKF'nin kataloğuna bakarım uyarım güzel kardeşim. Sen veya cihan abi uymayın sorun değil ama benim federasyonum bu mutasyonu tanımıyorsa yapacağım birşey yok. Ben bu mutasyonu yok saymıyorum hatta yukarıda da mutasyonunun ismini yazmışım. Sarı yüzlü albino diye bir mutasyon federasyonun kategorileri içerisinde olsaydı söylerdim ama ben gördüğümü, yarıştırdığımı bildiğim için ben bu kuşa ino der geçerim.Ronay AYKOÇ' Alıntı:Önemli olan bence teori abi,literatürlerde böyle bir mutasyon mevcutsa bunu yok sayamayız...