satılık hünkariler(resim yüklendi)

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
arkadaşlar merhaba;
elimde 9 adet hünkari var.ihtiyaçtan dolayı yok fiyata satıyorum.

adet fiyatı:125 tl.
kuşlar toplu olarak satılıktır.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
arkadasım kusun fıyatı olmaz ama bende güvercın beslıyorum 100' ün üzerınde kusum var bu fıyat bu kuşa çok çok fazla fıyatını  tekrardan gözden geçirmeni öneririm, hayırlı satışlar.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
faruk kardeşim;
senin 100 ün üzerinde güvercinin olması mühim değil önemli olan beslediğinin kalitesi.

bu kuşların (HÜNKARİ) PİYASADAKİ TANE FİYATINI ÖĞREN yorumlarını ona göre yap istersen.güzel kardeşim.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
Zafer AKTEMUR' Alıntı:
faruk kardeşim;
senin 100 ün üzerinde güvercinin olması mühim değil önemli olan beslediğinin kalitesi.

bu kuşların (HÜNKARİ) PİYASADAKİ TANE FİYATINI ÖĞREN yorumlarını ona göre yap istersen.güzel kardeşim.
benı bılen bılır ben kalıtesız kuş beslemem filo guvercıne kayıtlı uyeyımdır cokda paylasımım var kuşlarımıda (kilisli farugun kuşları altında açtıgım konuda göre bılırsın) 1 tanesi 5 tane hünkari eder bızım burda hunkarıler 40 + 50tl bende bagdadı + şamı mürsevet +ne istersen elvan kuşlar var piyasayıda senden ögrenecek degılım hergün içindeyim.artı  hünkarilerin sırtı nakışlılarkı gıbı badem badem olur senın kuşlarının sırtına bak öyle cavapla 20 yıldır kuş beslerim öyle yorum yaptım.damdan düşme gibi degil.amacım kuşlarını karalamak degil  piyasadan fiyat degerı çok fazla dedım neden bu kadar sert tepkı verdın anlamadım.

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
alanada satanada hayırlı olsun kardes

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
faruk kardeş boş konuşuyosun.yaşım 36 kendimi bildim bileli kuşun her çeşidini besledim.senin bana anlattığın kuşlar hatay.adana bölgesinde rabet gören kuşlardır.ama istanbulda çok düşük fiyatlara gidiyor.

bana 40-50 tl den orjinal hünkari bul.bir kamyon almayan adam değildir.senin badem dediğine tuğra denir kardeş.bu kuşları osmanlı zamanında padişahlar tahtının yanında süs olsun diye koyarlardı.yani uçuş kuşu değil bunlar.senin dediğin kuşları ben hatayda 15 yıl besledim.senin bana bulacağın kuşlarıda sen zahmet etme istanbulda 20 tl ye almayanı dövüyorlar(persistka) kardeşim.ben bu kuşların babasını ve annesini bursada iyibir hünkari üreticisine 750 tl ye verdim.istersen numarasını vereyim beni sana özel hünkari üreticileri anlatsın.

kardeşim bu anlattıklarım sana tepki değil,ticaret işleyişine saygı göstermendir.sana bir örnek vereyim.herkesin tanıdığı ATA DEMİREL benim gözümün önünde bir saka melezine feshanede 5000 tl para verdi.neden oda onun hastası.bu kuşun hastaları da aynen öyledir kardeş.yani ben bu kuşları yok paraya veriyorum.bu arada sanan habire kardeş diyorum.belkide benden büyüksündür.yanlış anlama.