faruk kardeş boş konuşuyosun.yaşım 36 kendimi bildim bileli kuşun her çeşidini besledim.senin bana anlattığın kuşlar hatay.adana bölgesinde rabet gören kuşlardır.ama istanbulda çok düşük fiyatlara gidiyor.
bana 40-50 tl den orjinal hünkari bul.bir kamyon almayan adam değildir.senin badem dediğine tuğra denir kardeş.bu kuşları osmanlı zamanında padişahlar tahtının yanında süs olsun diye koyarlardı.yani uçuş kuşu değil bunlar.senin dediğin kuşları ben hatayda 15 yıl besledim.senin bana bulacağın kuşlarıda sen zahmet etme istanbulda 20 tl ye almayanı dövüyorlar(persistka) kardeşim.ben bu kuşların babasını ve annesini bursada iyibir hünkari üreticisine 750 tl ye verdim.istersen numarasını vereyim beni sana özel hünkari üreticileri anlatsın.
kardeşim bu anlattıklarım sana tepki değil,ticaret işleyişine saygı göstermendir.sana bir örnek vereyim.herkesin tanıdığı ATA DEMİREL benim gözümün önünde bir saka melezine feshanede 5000 tl para verdi.neden oda onun hastası.bu kuşun hastaları da aynen öyledir kardeş.yani ben bu kuşları yok paraya veriyorum.bu arada sanan habire kardeş diyorum.belkide benden büyüksündür.yanlış anlama.