satılık üretimhane

gokhan943

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
KARTAL
arkadaşlar çevresinde eşinde dostunda ya da kendisinde satılık üretimhane olanlar benimle irtibata geçebilir mi acaba? teşekkürler ilginiz içinn?

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
hilmi akyldız' Alıntı:
çok dikkatli olun
Hilmi abiye aynen katılıyorum çok dikkatli olmalısınız. Piyasada bu işi para için yapan ve ıskarta kuşları satan çok adam var. 1-2 tane kuşta almayacaksınız sonuçta milyarlar vereceksiniz büyük ihtimalle. Durum böyle olunca da dikkatli olmaktan başka çareniz kalmıyor  ;)

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
hilmi abi nedemek istedin.?
zeki kardeş bu işin alavere dalaveresi çok güvenilir referansı sağlam üreticilerden almak lazım sonuçta bir iki çift alınmayacak biti piresi virüsü bakterisine çoluğun çocuğun rıskı verilecek aman dikkat

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
hilmi akyldız' Alıntı:
zeki kardeş bu işin alavere dalaveresi çok güvenilir referansı sağlam üreticilerden almak lazım sonuçta bir iki çift alınmayacak biti piresi virüsü bakterisine çoluğun çocuğun rıskı verilecek aman dikkat

Hilmi abi çok haklısın.Adam elindeki ıskarta kuşları çakarsa ne olacak.

E

elaziz2316

Guest
    Üstadlarımızın her fırsatta dile getirdiği lafı tekrarlamak istiyorum.

"Yavru alarak üretimhanenizi kurunuz"

İlk başta "ben bekleyemem o kadar zaman" diyebilirsiniz. Ama alacağınız hazır takımlar da, sizin üretimhanenize gelir gelmez üretime başlayacağını zannetmeyin sakın. Alışma evresi, varsa mevcut yumurtaların telef olması ve alışma evresinin uzun olabileceği. Aşağı yukarı yavru kuşla başlamakla pek de bir zaman farkı olacağını zannetmiyorum. Hem ekonomik. Az kuşla başlarsınız ve kendi yavrularınızdan takımlarınızı oluşturmaya başlayınca en azından takım oluşturma çarkı bedavaya dönmüş olacak. Ama karar sizin tabiki.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
hilmi akyldız' Alıntı:
Aynen katılıyorum Hilmi bey