Baştan sona okudum herkes kendine göre haklı. Günay abi yazdıklarının sonuna kadar herkes gibi bende katılıyorum.
Daha önce başka bir konu daha açılmıştı. MAŞALLAH. HAYIRLI OLSUN yazmaktansa BUTON şeklinde dizayn edilebilir demiştim. O zaman cevap yeri de kirlenmemiş olur. Başka konuda bunu dile getirdiğim zaman bir üyemiz şimdi adını hatırlayamadım, ‘’Belki ben HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN YERİNE , BEREKETLİ OLSUN,YADA MAŞALLAH YERİNE ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ‘’ diyeceğim demişti, halbuki hepsinin aynı anlamı ifade ettiği gözünden kaçmış olacak.
Bence Her bölüme en az 2 adet modaratör atanması yapılmalı. Konuları birleştirebilir. Ve yeni üye olan arkadaşlarımıza ilk konu açabilmesi en az 50 adet mesaj yazma Limiti konulabilir. O zaman konu açmadan biraz araştırma zamanı bırakılmış olur diye düşünüyorum. Konusunu açmadan önce sorunu hakkında araştırma mecburiyetinde bırakılabilir.
Mesela BAKIM BESLEME ÜRETİM VE YETİŞTİRİLMESİ Bölümüne en çok mama ile ilgili soru geliyor, BAKIM BESLEME ÜRETİM VE YETİŞTİRİLMESİ ana konu altına MAMA KONUSU eklemekte bir nevi formu temizleyebilir. (bu bir örnekti BAŞLIKLAR açılan konular göz önüne alınarak yapılabilir.)