Satılıklar Hakkında Duyuru

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Hasan ÇELİK' Alıntı:
Baştan sona okudum herkes  kendine göre haklı. Günay abi yazdıklarının sonuna kadar herkes  gibi bende katılıyorum.
Daha önce başka bir konu daha açılmıştı. MAŞALLAH. HAYIRLI OLSUN  yazmaktansa  BUTON  şeklinde dizayn edilebilir demiştim. O zaman  cevap yeri de kirlenmemiş olur. Başka konuda bunu dile getirdiğim zaman bir üyemiz  şimdi adını  hatırlayamadım, ‘’Belki ben HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN YERİNE , BEREKETLİ OLSUN,YADA MAŞALLAH YERİNE ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ‘’ diyeceğim demişti, halbuki hepsinin aynı anlamı ifade ettiği gözünden kaçmış olacak.
Bence Her bölüme en az 2 adet modaratör  atanması yapılmalı. Konuları birleştirebilir. Ve yeni üye olan arkadaşlarımıza ilk konu açabilmesi en az 50 adet mesaj yazma Limiti konulabilir. O zaman konu açmadan biraz araştırma zamanı bırakılmış olur diye düşünüyorum.  Konusunu açmadan önce sorunu hakkında araştırma mecburiyetinde bırakılabilir.
Mesela  BAKIM BESLEME ÜRETİM VE YETİŞTİRİLMESİ  Bölümüne  en çok mama ile ilgili soru  geliyor, BAKIM BESLEME ÜRETİM VE YETİŞTİRİLMESİ  ana konu altına  MAMA KONUSU eklemekte bir nevi formu temizleyebilir. (bu bir örnekti BAŞLIKLAR  açılan konular göz önüne alınarak yapılabilir.)
Hasan Bey aynen dediginiz gibi, hatta siz bu oneriyi (en az 50 ileti olayi) bana uyesi oldugum hukuki netteki durumu hatirlatti. O sitedede aynen bu yontem uygulaniyor. Siteye yeni uye olan birileri sazan gibi ayni konulari acmasin diye, once bir onyazi beliriyor ekranda; benzer konular var inceledinizmi diye daha sonra da yeni konu acabilmeniz icin en az 25 veya 50 ileti yapmis olmaniz sarti vardi ve on e insan kizssa da sonradan bunun cok guzel bir uygulama oldugu anlasiliyor.