Satılıklar Hakkında Duyuru

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar son günlerde sitemizde satılıklar ilanları çoğaldığından dolayı
forum sitesi paylaşım işlevini kaybetmeye başlayıp sanki alım satım sitesine dönmüştür.

Arkadaşlarımızdan sürekli şikayetler gelmektedir.
Bu yüzden sitemizdeki satılık ilanlarını ve verilecek yeni ilanları kitlemek zorunda kalacağız

Sağ blokta satılıklara daha çabuk ulaşmanız için tıklanabilir konu başlıkları açtık

Satılıklara özelden veya telden ulaşmanız lazım

Bu durumda satılıklarınıza satış şablonuna göre ilan verip daha fazla detay,ve iletişim
bilgisi vermek lazım ilanı verdikten sonra aynı gün içinde ilan kilitleneceği için satılıklarınız bütün versiyonlarını yazın ilan kilitlendikten sonra açılmaz.

Aynı ilan üst üste açılmaz açılırsa bütün ilanları silinir.

Satış niteliği taşıyan ilanlar ve duyurular satış kategorisinde değerlendirilir kilitlenir.

Saygılar   

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
TANIŞMA PAYLAŞIM GÜVEN SATIŞ AYAKKABIYI TERS GİYMEYELİM AYAĞIMIZI SIK
« : Bugün, 23:16:08 »
Alıntı  Değiştir
SİTEYE ÜYE OLAN TÜM ARKADAŞLAR SİTEYİ KULLANMADAN ÖNCE KENDİLERİNİ TANITIRLARSA HER KES AÇISINDAN FAYDALI OLACAKLARDIR
EĞER KUŞ MALZEME SATACAKLARSAKİ BU ÇOK DOĞAL VE HERKES AÇISINDAN FAYDALI KENDİLERİNİ TANITIRLAR VE BİR GÜVEN ORTAMI OLURKİ İŞLERİ ÇABUK GÖRÜLÜR
DAKKABİR GOLBİR HESABI HEMEN SATIŞA GEÇERLERSEKİ BEN VE DİĞER ARKADAŞLARDA KATILACAKLARDIR TASVİP ETMİYORUM Kİ İLETİLER
YAZAR VS VS ÇOK İLETİ SAHİBİ OLURLAR AMA İŞLERİ ZOR
ZATEN EĞER SATIŞA KADAR İŞ GELDİ İSE BU ARKADAŞLAR BELKİDE BURADA BİLGİLERİ KADAR YAZMAYA ÇALIŞANLARDAN DAHA BİLGİLİ VE TİYOLUDUR NEDEN PAYLAŞMADAN HEMEN SATIŞA KALKIŞIYORLAR BU BENCE YANLIŞ ÇÜNKİ BU YAZDIĞIMIZ DUVAR SATIŞ DEĞİL PAYLAŞIM SİTESİ VE NE KADAR PAYLAŞIRSAK O KADAR İLERİYE GİDEREK PROBLEMSİZ BİR ÜRETİCİLER OLUŞTURACAĞIMIZ GÜNLERE TAŞIMALIYIZ O YAZMAYACAK BU YAZMAYACAK SONRA DUVARDA ELDEN GİDER TUĞLALARDA  ARZULAR ŞELALE HER MUBİŞ GÖNÜLLÜSÜ İLE BİR GÜN BULUŞMAK DİLEĞİYLE SLM AKLIMA GELMEYEN EKSİKLİKLERİ ARKADAŞLAR TAMAMLAYACAKLARDIR SLM
ABİ BEN YUK SENİN KONUNU GÖRDÜM ELLERİNE SAĞLIK KALP KALBE KARŞI DERLER VALLAHİ BU OLSA GEREK HAKKINI HELAL ET SLM alkisd alkisd alkisd

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
alkisd alkisd alkisd
İşte bu Selahattin abi.Büyük ustasın valla.Süper olmuş.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
olması gerekende buydu bence eline sağlık selahattin abi

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Çok iyi oldu Selahattin abi kafamız şişmişti artık dakika 1 ilan 1 konularından .Bence Bu ilan kilitlenme durumundan DERNEK ÜYELERİNİN ilanları muaf olsa daha iyi olur

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
YERİNDE BİR UYGULAMA OLMUŞ ABİ TEŞEKKÜRLER
ARAYAN BU ŞEKİLDE DE BULABİLİR

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Sezgin ANIL' Alıntı:
Çok iyi oldu Selahattin abi kafamız şişmişti artık dakika 1 ilan 1 konularından .Bence Bu ilan kilitlenme durumundan DERNEK ÜYELERİNİN ilanları muaf olsa daha iyi olur
BÖYLE BİR AYRICALIK OLAMAZ KANATİNDEYİM ÇÜNKÜ BU SİTEDE KİMSENİN AYRICILIĞININ
OLMADIĞINI ZANNEDİYORUM

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Orçun AST' Alıntı:
BÖYLE BİR AYRICALIK OLAMAZ KANATİNDEYİM ÇÜNKÜ BU SİTEDE KİMSENİN AYRICILIĞININ
OLMADIĞINI ZANNEDİYORUM
Orçun kardeşim zaten sitede kimsenin ayrıcalığı yok  benim önerim Dernek üyeleri ile alakalı .Herkesi Dernek Üyesi Olmaya Bekleriz. Benimki bi öneri kabul görür görmez o Selahattin abinin karırıdır

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar bizim birşey yasakladığımız birşey yok sitemizde üye sayımız hızla arttığı için ister istemez sorunlarda bunlarla beraber hızla artıyor sitemizin asli görevi bilgi,birikim paylaşım forumu  olduğu için zaman,zaman böyle düzenlemeler yapılacaktır.

Bu sitede herkes ilan verebilir biz sadece bu ilanları gözümüze,gözümüze sokulmasını ve güncellemeleri engelledik ilan veren arkadaşlarımıza ve satın alacak arkadaşlarada kolaylık olsun diye forum ön sayfasına tıklanabilir kategori başlıklarını koyduk

Alım yapacak kişiler zaten satan kişileri rahatlıkla bulabilirler. burda kolay,anlaşabilir,iletişim ve resimleri olan ilanlar daha güzel işler yapacağına inanıyorum

Sezgin kardeşim dernek üyesi tüm arkadaşlarımız zaten yeni yapılan kivgader sitesinde her üye arkadaşımızı tasarrufunda bulunacak kendi yöneteceği sitesi olacak orada satacakları ne varsa ekleyebilecek durumları olacak

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bu açıklama gerçekten çok tatmin edici oldu.
Allaha emanet olun.

BÜRCAN

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
BİRCAN
Soyadı
ERDAL
Selahattin bey çok güzel bi uygulama olmuş ben siteye yeni üye olan biri olarak satılık ilanlarına baktığımda gerçekten hangi ilan güncel nedir ne değildir anlamakta gerçekten çok zorlanıyordum. Show Muhabbet kuşu hobime yaklaşık 5 sene önce yeni evlendiğim için ara vermiştim şimdi yeniden başlamak istiyorum fakat elimdeki Yunus Chicled'lerimi satmam gerekiyo benim fikrim ilanlar kısmına güncelle ve sil butonu konabilir bu sayede satışı yapılan ilan kaldırılır devam eden güncellenebilir. Saygılarımla

elias

Uzman Üyemiz
Adı
Halil
Soyadı
DERVİŞOĞLU
İlanların kilitlenmediğini görüyoruz sadece bazı kişilere kilit uygulaması bu siteye hiç yakısmıyor ya tam yapın bu uygulamayı yada hiç yapmayın ayıp oluyor.