Satış bölümünde yorum yapılmıyor !!!

Cruelm

Takipçi Üyemiz
Adı
Melihşah
Soyadı
GÜNDOĞMUŞ
Yorum yapılmadığı güzel olmuş ama satıldığı zaman ilanı koyan kişi ilanını düzenleyebilecekmi satıldığı zaamn ilana satıldı yazabilecekmi mesela satılan birşey için devamlı rahatsız edilmek istenilmez.

Bay18

Uzman Üyemiz
Adı
sinan
Soyadı
celikel
Melihşah Bey: Ben ilan verdim bir hafta gibi oldu satılmadı. ama altına kendim tekrar en azından güncel diye yorum yapamıyorum .Kapatılamamalı diye düşünüyorum.[

Cruelm

Takipçi Üyemiz
Adı
Melihşah
Soyadı
GÜNDOĞMUŞ
Sinan ÇELİKEL' Alıntı:
Melihşah Bey: Ben ilan verdim bir hafta gibi oldu satılmadı. ama altına kendim tekrar en azından güncel diye yorum yapamıyorum .Kapatılamamalı diye düşünüyorum.[
Sinan bey aynı şeyleri söylüyoruz aslında, sadece ilanı veren kişi ilanını düzenleyip genceleyebilsin, dışardan yorum yapılmasın yapılan yorum sadece konu kirliliğine sebep oluyor.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Bu güzel kararı alan site yönetimine teşekkür eder . Arkadaşların dile getirdiği düzenleme konusunu bence de ayrıca dikkate alınması gerekir 

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Güzel bir karar ama ilan sahibinin yazamaması kötü olmuş bencede.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar Burasının bir satış sitesi olmadığını defalarca söyledik.satışı zorlaştırdık, kısıtladık,engellemeye çalışdık site büyüdükçe,katılımlar arttıkça satış ilanları o kadar fazlalaştı birde güncellemeler o kadar arttıkı kendi yazdığımız konuları bulamaz olduk bu forumun  aynı zamanda derneğimizin duyurularını yaptığımız forum olduğunu unutmayalım arkadaşlar  kuşlarını satan arkadaşlarla kuşlara talip olan arkadaşlar özel iletişimden irtibata geçmeleri gerekiyor biz bunları yapmazsak bu site diğer benzer forumlar gibi çöker kapanır 

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Selahattin Abi sizde haklısınız tabi ki ama satışla ilgili bir bölüm eklenmiş insanlarda kullanıyor normal olarak. Zaten paylaşımlar çok azaldı sizinde dediğiniz gibi sürekli satış ilanları güncelleniyor hep aynı konular oluyor buda siteyi sıkıcı hale getiriyor. İnşallah düzelir.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Arkadaşlar Burasının bir satış sitesi olmadığını defalarca söyledik.satışı zorlaştırdık, kısıtladık,engellemeye çalışdık site büyüdükçe,katılımlar arttıkça satış ilanları o kadar fazlalaştı birde güncellemeler o kadar arttıkı kendi yazdığımız konuları bulamaz olduk bu forumun  aynı zamanda derneğimizin duyurularını yaptığımız forum olduğunu unutmayalım arkadaşlar  kuşlarını satan arkadaşlarla kuşlara talip olan arkadaşlar özel iletişimden irtibata geçmeleri gerekiyor biz bunları yapmazsak bu site diğer benzer forumlar gibi çöker kapanır 
+11111
aynen sürekli satış ilanları var

mahir_06

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
mahir
Soyadı
kocatürk
arkadaş bana mesaj atmış siteden bir kardeşimiz 100 tl ye verirsen alayım abi diyor. benim bir sürü ilanım var. hangisinden bahsediyor. nerden bilecem  :eek: