Samet Güçlü
Üyemiz
merhabalar. satış ilanları kısmında artık yorum yapılmayack mı???
tmmdır şimdi gördüm dikkat etmemişimFaruk ŞANLI' Alıntı:özelden yapılacak bilgi verilmiş ana sayfada belirtilmiş.
Sinan bey aynı şeyleri söylüyoruz aslında, sadece ilanı veren kişi ilanını düzenleyip genceleyebilsin, dışardan yorum yapılmasın yapılan yorum sadece konu kirliliğine sebep oluyor.Sinan ÇELİKEL' Alıntı:Melihşah Bey: Ben ilan verdim bir hafta gibi oldu satılmadı. ama altına kendim tekrar en azından güncel diye yorum yapamıyorum .Kapatılamamalı diye düşünüyorum.[
+11111Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Arkadaşlar Burasının bir satış sitesi olmadığını defalarca söyledik.satışı zorlaştırdık, kısıtladık,engellemeye çalışdık site büyüdükçe,katılımlar arttıkça satış ilanları o kadar fazlalaştı birde güncellemeler o kadar arttıkı kendi yazdığımız konuları bulamaz olduk bu forumun aynı zamanda derneğimizin duyurularını yaptığımız forum olduğunu unutmayalım arkadaşlar kuşlarını satan arkadaşlarla kuşlara talip olan arkadaşlar özel iletişimden irtibata geçmeleri gerekiyor biz bunları yapmazsak bu site diğer benzer forumlar gibi çöker kapanır