SELAHATTİN ABİ RAMAZANDA İFTAR ORGANİZASYONU YAPMIYORMUYUZ?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
arkadaşlar aradan biraz zaman geçsin yoksa karılarınız boşayacak sizi daha gençsiniz çocuklarınız anasız babasız büyümesin sonra selahattin güçlü söylemedi demeyin hatırlatayım dedim

ama çok ta ısrar ederseniz yavuz yap organizeyi pazar akşamı iftarında mangal yapayım hepinize biraz kalabalık isterim sonra millet neder selahattin güçlü 5 kişiye iftar verdi derler ;)

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
sonra kalabalığı görünce yuh be bukadarda dememiştim deme abi :)
arkadaşlar liste silbaştan oldu o zaman tekrar benden başlatıyım
1- Çetin GÖKMEN
2-

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  1- Çetin GÖKMEN
  2- Yılmaz KURŞUN
  3-

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
HİLMİ BEY YAHYA BEY MÜSAİTSENİZ SİZLERLEDE TANIŞMIŞ OLURUZ HİLMİ BEYLE TANIŞMAYI KILPAYI KAÇIRDIK PAZAR GÜNÜ

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
haydiiiiiiii bedava iftar var yokmu arkadaşlar gelen koca istanbuldan kimse gelmiyormu selahattin abiye çadır kapattıralım gelmeye gönlü olupta kararsız  arkadaşlar selahattin abiyi tanımış olacaksınız bu büyük bir nimet inanın çok şey kazanacaksınız bende dahil birçok kuşçuyum diye geçinen arkadaşlar hep onun bilgileriyle birşeyler yaptık bence birde bu açıdan düşünün inanın bu adam türünün son örneği canlı kütüphane hem karnınız hem beyniniz doyacak kuşçu olmanın bir şartıdır selahattin abiyi tanımak o üretimhanenin havasını solumaktır bence birde bu açıdan düşünün inanın pişman olmayacaksınız

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
haydiiiiiiii bedava iftar var yokmu arkadaşlar gelen koca istanbuldan kimse gelmiyormu selahattin abiye çadır kapattıralım gelmeye gönlü olupta kararsız  arkadaşlar selahattin abiyi tanımış olacaksınız bu büyük bir nimet inanın çok şey kazanacaksınız bende dahil birçok kuşçuyum diye geçinen arkadaşlar hep onun bilgileriyle birşeyler yaptık bence birde bu açıdan düşünün inanın bu adam türünün son örneği canlı kütüphane hem karnınız hem beyniniz doyacak kuşçu olmanın bir şartıdır selahattin abiyi tanımak o üretimhanenin havasını solumaktır bence birde bu açıdan düşünün inanın pişman olmayacaksınız

evet istanbullu arkadaşlar biz yolyapıyoruz geliyoruz dolmuşla ordasınız üretici veya hobiçi arkadaşlar gerçekten selahatin abiye ankara dönüşü yolda sordum abi senin iftar nezaman diye sözümdeyim yavuz yapsın orgasizyonu size mangal yapayım kalabalık olsun muhabbet olsun dedi

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Çetin GÖKMEN' Alıntı:
  Çetin Bey; Size Aynen katılıyorum..

Gelmeyenlerin Köftesini ben yerim; hııııı..    :mad: