ilker
Uzman Üyemiz
SELAHATTİN ABİ BİLİYORUM PERİZDESİN AMA ARADA KUZU ETİ BİRŞEY YAPMAZ PAZAR GÜNÜ TAYFAYI AL GEL BEKLİYORUM
Aynen katılıyorum..kinzavas' Alıntı:buna kimse hayır demez![]()
İsmail öyle bir resim seçtinki ilkerin sesi soluğu kesildi korkarım üçgün siteye girmezelaziz2316' Alıntı:Kokusu gelmeye başladı. Afiyetler olsun sizlere.
![]()
Bende Antalya dan 3-5 kişi toplayıp geleyim bari, bu ziyafet kaçmaz...yavuz alptekin' Alıntı:selahattin abi gidiyoruz dimi![]()
![]()
Çin işkencesi bu olsa gerekelaziz2316' Alıntı:Kokusu gelmeye başladı. Afiyetler olsun sizlere.
![]()
selahattin abi perhizini kuzu etiyle yapıyor haberin olsunilker ERTÜRK' Alıntı:SELAHATTİN ABİ BİLİYORUM PERİZDESİN AMA ARADA KUZU ETİ BİRŞEY YAPMAZ PAZAR GÜNÜ TAYFAYI AL GEL BEKLİYORUM
BU MAYISTA OLUR AMA KÜL BASTIYLA İDARE EDECEZ ABİ SADE SELAHATTİNB ABİ DEĞİL VAKTİ OLAN BUYURSUN GELSİNSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:İsmail öyle bir resim seçtinki ilkerin sesi soluğu kesildi korkarım üçgün siteye girmez
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:İsmail öyle bir resim seçtinki ilkerin sesi soluğu kesildi korkarım üçgün siteye girmez
İlker abimi bi kuzu ile mi korkutacaksınız. Gönlü zengin olsun. Külbastıya daveti bile gönül zenginliğini gösteriyor (hem de "tayfayı al gel" diyor, daha ne desin).Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:İsmail öyle bir resim seçtinki ilkerin sesi soluğu kesildi korkarım üçgün siteye girmez