SELAHATTİN USTAM NERLERDESİN

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Sevgili Ağabeyimiz Selahattin Usta senin yorumlarını okumak , senin bilgi ve birikiminden yararlanmak , senin düşüncelerini öğrenmek şüphesiz çok fazla kişinin şu sitede ençok istediği olayların başında gelir

Abi sağlığın sıhatin iyidir inşallah Rabbimden dilerimki hiçbir problemin yoktur hayırdır engin diye soracak olursan hayır olsun abi derim

Abi ben her konuda senin yorumlarını, forumda en az 3-5 tane açmış olduğun konulara alıştığım için seni son zamanlarda uzak görüyorum gönüllerdesin bunu unutma ancak gerçekten merak ettim işlerinmi yoğun canınmı sıkkın 1 haftadır sorsammı sormasammı diye düşündüm sonunda sormaya karar verdim

HAYIR OLSUN İNŞALLAH ABİ

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bence 3. üretim haneyi hazırlıyor,
selahattin abi yardıma ihtiyacın varmı gelelimmi ?

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
BURALARDAYIM ARKADAŞLAR SAĞLIK SIHHAT ÇOK ŞÜKÜR BOMBA GİBİYİM GÜNDÜZLERİ İŞLER YOĞUN AKŞAMLARIDA SİTEDE YANLIŞ YERLERE AÇILAN KONULARIN TAŞIMA DÜZENLEMELERİNİ YAPIYORUM BİNLERCE KONU OKU YERLEŞTİR :'(

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
muhteşemsin selahattin abi allah başımızdan eksik etmesin

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Selahattin Abi, kendini özletiyorsun; Bunu çok kişi farketmiş.. Saygılarımla..

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
BURALARDAYIM ARKADAŞLAR SAĞLIK SIHHAT ÇOK ŞÜKÜR BOMBA GİBİYİM GÜNDÜZLERİ İŞLER YOĞUN AKŞAMLARIDA SİTEDE YANLIŞ YERLERE AÇILAN KONULARIN TAŞIMA DÜZENLEMELERİNİ YAPIYORUM BİNLERCE KONU OKU YERLEŞTİR :'(
  aman abi sağlığına dikkat et ama bahar geldi pikniklerdeki et ziyafetleri tüm yorgunluğunu alır ;) ;)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Kolay gelsin Selahattin abi

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
TELEFON NUMARASI  YAZIYORDU PROFİLİNDE  GALİBA SELAHATTIN ABİNİN  ARAYIP ÖĞREN SELAHATTİN ABİNİN NASIL  OLDUĞUNU BİZLERİ PANİĞEDE  SOKMA BE  ENGİNCİM  ALLAH  ONU  EKSİK ETMESİNDE HANİ İNSAN Bİ ARAR...EKSİKLİĞİ BİZLERDE FARK EDİYORUZ EMMEEE  500  YAVRUCAK  +  EV AHALİSİ  BİRDE  FORM    NORMAL  BENCE  KENDİNİ  YORMASA GEREK  BU  KADAR....ÖNCE  SAĞLIK SIHHAT  SELAHATTİN ABİ.....GÜZEL  OLAN HERŞEY  SAĞLIKLA  BAŞLAR....
                                                                              SAYGILAR...