Selamın Aleyküm

FurkanYGCLR

Takipçi Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Yağcılar
Selamın aleyküm abilerim ve arkadaşlar adım Furkan bu foruma yeni katıldım.Asıl mesleğim kuklacılık herkes küçüklüğünde izlemiştir ibiş kuklaları, karagöz hacivat kuklaları dans eden sanatçı kuklalar vb. kuklaları oynatır ve seslendiririm arta kalan zamanlarımda vakit geçirmek için hayvanlarıda çok sevdiğimden hobi amaçlı siz abilerim ve kardeşlerimin yardımıyla muhabbet kuşu beslemek ve üretmek istiyorum.İstanbul güngören semtinde ikamet ediyorum. Arada sizlere danışacağım konularda bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü ilk defa başlıcam şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.Hepinize hayırlı günler.

FurkanYGCLR

Takipçi Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Yağcılar
hoş bulduk abilerim. iki üç gündür öyle bakınıyorumda güzel bir forum ortam ve kişiler kaliteli güzel insanlar.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Dostlar Arasındasınız..

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
Hoşgeldiniz. Kuş temini konusunda da siteyi inceleyip, yakınlarınızdaki üretici arkadaşlardan yardım alırsanız hem maddi açıdan daha avantajlı olur hem de daha da önemlisi, cinsini, neslini bildiğiniz kuşlar alırsınız ve üretim konusunda da daha verimli olur.

FurkanYGCLR

Takipçi Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Yağcılar
Hoş bulduk kuş temini konusunda Ahmet Salman abim ile iritibata geçtim ve anlaştık Allah kısmet ederde bi aksilik yaşanmaz ise ocak ayının ilk haftasında ilk yavru ile ilk adımımı atıcam. :)