mehmetulas
Üyemiz
Selamlar sizlerle tanışmak konusunu açmak biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık bu bölümü yeni keşfettim. Ben Mehmet ULAŞ İzmir Çamdibi'nde oturuyorum. 4 yıl önce geçirdiğim trafik kazası sebebiyle yürüme engelli oldum. Kendime iş olsun diye meşgale olsun diye yıllar önce beslemeyi bıraktığım muhabbet kuşlarıma geri döndüm. Evim müstakil olduğu için teras katına bir oda ve içine 10 çiftlik mdf den önü telli kafesimi yaptım. Çamdibinde sitemizden bazı arkadaşlarında (gürhun) tanıdığı ingiliz jumbo ve kırığı besleyen mahmut amcadan 14 adet ingiliz kırığı yavru muhabbet aldım ve amatör serüvenim başlamış oldu. Nette araştırma yaparken sitenize rastlayıp hemen üye oldum,üstatların paylaşımlarından faydalanmaya çalışıyorum. Bu arada mahmut amcaya gidip egolarımı tatmin etmek istiyorum bana yeni yavrularını uçurmuş 1 çift ingiliz satarmısın diye sordum Oda sağolsun daha içinde 2 yavrusu yuvadan çıkmamış olan 1çifti verdi
yavruları beslemeyebilir iyi takip et dedi, fakat korktuğumuz olmadı 2 yavruyuda besleyip büyüttü şimdi dişi yenibir yumurta verdi bile bugün ilk yumurtası oldu bu kadar kısa bir sürede bu zevki bana tattırdığı için mahmut amcama teşekkür ederim.
bu arada Gürhun arkadaşıma hayırlı teskereler dilerim. Sağlıcakla kalın
saygı ve sevgilerime................
yavruları beslemeyebilir iyi takip et dedi, fakat korktuğumuz olmadı 2 yavruyuda besleyip büyüttü şimdi dişi yenibir yumurta verdi bile bugün ilk yumurtası oldu bu kadar kısa bir sürede bu zevki bana tattırdığı için mahmut amcama teşekkür ederim.
bu arada Gürhun arkadaşıma hayırlı teskereler dilerim. Sağlıcakla kalın
saygı ve sevgilerime................