SELAMLAR

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
Selamlar sizlerle tanışmak konusunu açmak biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık bu bölümü yeni keşfettim. Ben Mehmet ULAŞ İzmir Çamdibi'nde oturuyorum. 4 yıl önce geçirdiğim trafik kazası sebebiyle yürüme engelli oldum. Kendime iş olsun diye meşgale olsun diye yıllar önce beslemeyi bıraktığım muhabbet kuşlarıma geri döndüm. Evim müstakil olduğu için teras katına bir oda ve içine 10 çiftlik mdf  den  önü telli kafesimi yaptım. Çamdibinde sitemizden bazı arkadaşlarında (gürhun) tanıdığı ingiliz jumbo ve kırığı besleyen mahmut amcadan 14 adet ingiliz kırığı yavru muhabbet aldım ve amatör serüvenim başlamış oldu. Nette araştırma yaparken sitenize rastlayıp hemen üye oldum,üstatların paylaşımlarından faydalanmaya çalışıyorum. Bu arada mahmut amcaya gidip egolarımı tatmin etmek istiyorum bana yeni yavrularını uçurmuş 1 çift ingiliz satarmısın diye sordum Oda sağolsun daha içinde 2 yavrusu yuvadan çıkmamış olan 1çifti verdi
yavruları beslemeyebilir iyi takip et dedi, fakat korktuğumuz olmadı 2 yavruyuda besleyip büyüttü şimdi  dişi yenibir yumurta verdi bile bugün ilk yumurtası oldu bu kadar kısa bir sürede bu zevki bana tattırdığı için mahmut amcama teşekkür ederim.
bu arada Gürhun arkadaşıma hayırlı teskereler dilerim. Sağlıcakla kalın
saygı ve sevgilerime................

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ailemize hoşgeldiniz  geçmiş  olsun kardeşim....zamanla deneyim kazanıp seni izmirde  parmakla  gösterilen bir üretici dostumuz  olarak  görmeyi  çok isteriz..bu  yol sabır sevgi yolu  oda sizde  var  sanırım  hadi hayırlısı  olsun..bilgi  paylasım için günlük  400  500  aktif  üyesi  bulunan  cok az  bu tarzda site  var  hatta  yok diyebilirim......anlayacağın her acıdan  doğru yerdesiniz

mehmetulas

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ulaş
Karahan UZUN.' Alıntı:
ailemize hoşgeldiniz  geçmiş  olsun kardeşim....zamanla deneyim kazanıp seni izmirde  parmakla  gösterilen bir üretici dostumuz  olarak  görmeyi  çok isteriz..bu  yol sabır sevgi yolu  oda sizde  var  sanırım  hadi hayırlısı  olsun..bilgi  paylasım için günlük  400  500  aktif  üyesi  bulunan  cok az  bu tarzda site  var  hatta  yok diyebilirim......anlayacağın her acıdan  doğru yerdesiniz
Karahan kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim,siteyi inceledikçe doğru yerde olduğuma emin oluyorum.....

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:
+1

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
öğrenmenin  yaşı  sınırı  yok ben orta halleli bir  mubişciyim senelerdir beslerim  ben bile hergün yeni  şeyler  öğreniyorum kardeşim :D

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
mehmet kardeş sen sağol ve geçmış olsun buna şukur 
SANA ELIMIZDEN GELEBILECEK HER TURLU YARDIMA HAZIR BEN VE BENIM GIBI  BIR ÇOK ARKADAŞIMIZ MEVCUT SEN RAHAT OL BENIM TELOFONUM HER AN ARIZAKI OLMADIKTAN SONRA AÇIK ÇALDIRMAN YETERLI ARAMIZA HOŞGELDIN
YURT DIŞINDA BIR ARKADAŞ VAR ENGELLI KUMESI VE ÇOK GUZEL KUŞLARA SAHIP FACE TE BU YAŞAM İÇİN VE BIZLER GIBI YETİŞTİRİCİ OLMAK İÇİN PROBLEM DEĞİL YETERKI SEV SIZLERI GONLU BU SEVGIDEN GEÇEN HERKESI ÇOK SEVIYORUM SLM

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
Karahan UZUN.' Alıntı:
+